Θέλει να πρωταγωνιστήσει και το δείχνει ο Άρης Πατρών

Aν ανατρέξετε και σε παλιότερα ρεπορτάζ μας, σας έχουμε προϊδεάσει για το τι παίκτες αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ του φέτος ο Άρης Πατρών που έχει ως στόχο την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Λίγο η επιστροφή στα Προσφυγικά (πρώτα ο Θεός), λίγο η ανυπαρξία των υπόλοιπων ομάδων να εκπροσωπήσουν επάξια την Αχαΐα στις εθνικές κατηγορίες, άνοιξε την όρεξη στον ιστορικό σύλλογο των Προσφυγικών που είναι από τις λαοφιλείς ομάδες της πόλης μας.

Καταρχήν, η έλευση Θανάση Παπουτσή ήταν μελετημένη εδώ και καιρό, αφού ο πρόεδρος Άρης Ρούσσος τον έχει πολύ ψηλά προπονητικά, αφού ο Πανμοβριακός έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έπαιρνε νίκες πέρυσι.

Στο κομμάτι ενίσχυση, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ταλαντούχο Παναγιώτη Πανάρετο που αγωνιζόταν στο Διαγόρα Βραχνεικων και έχει περάσει από Παναιγιάλειο (Γ΄ Εθνική) και Νέους ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (ανοίγει κομμωτήριο) θα παίξει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στο σύλλογο.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή των Θανάση Χάχαλη, Γιάννη Λυμπέρη, Πολύδωρου Βουτσινά στην ομάδα των Προσφυγικών.

Στα υπόψιν είναι άλλοι παίκτες όπως ο Άκης Κωστής, ενώ δεν αποκλείεται να τραβήξει κάποιους παίκτες και ο Θανάσης Παπουτσής λόγω του ονόματός του.