Θέλει «τρίποντο» ανόδου και στο… σπίτι του ο Παναιγιάλειος

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική επιστρέφει ο Παναιγιάλειος την Τετάρτη (24/5 – 17:00) όπου θα υποδεχτεί στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, Εράνη Φιλιατρών. Οι «μελανόλευκοι», μετά το προγραμματισμένο τους ρεπό αλλά και την νικηφόρα πρεμιέρα στο Λεωνίδιο, θέλουν να έχουν ανάλογο ξεκίνημα και στις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο… δρόμο για την Γ΄ Εθνική.

Η δεύτερη δοκιμασία της Αιγιώτικης ομάδας έχει δεδομένα υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν ότι σε ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ο στόχος της ανόδου θα είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός και εφικτός. Μάλιστα σε αυτή τους την προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, θα έχουν στο πλευρό τους και τους «μελανόλευκους» φιλάθλους που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο, για να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, εκμεταλλευόμενοι το 10ήμερο που είχαν στη διάθεσή τους ελέω ρεπό και εκλογών, είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες αλλά και να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα τραυματισμών που είχαν προκύψει μετά το νικηφόρο ματς του Λεωνιδίου.

Συγκεκριμένα οι Μιχάλης Σπανός, Ανδρέας Χούσα και Ανδρέας Σπανός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τις τελευταίες ημέρες έχουν ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη μεσσηνιακή ομάδα. Ωστόσο το απουσιολόγιο της Αιγιώτικης ομάδας θα έχει μία συμμετοχή, αυτή του αρχηγού Τάκη Παπαδόπουλου που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ενώ στους απόντες θα είναι πλέον μόνιμα στα υπόλοιπα παιχνίδια και ο Παντελής Βιλανάκης που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.