Θέλουν ανάλογη συνέχεια στον Kεραυνό Αγ. Βασιλείου

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα πανηγύρισε και την δεύτερη του νίκη στη σεζόν. Ήταν ένα αποτέλεσμα, το οποίο έφερε ικανοποίηση, αν και οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και αποφεύγονται τα μεγάλα λόγια. Ο Κεραυνός του Χρήστου Καραπίτσου έχοντας ως σκόρερ τους Τρίγκα 16′, Γραμματικόπουλο 41′ και Μπαρλά 73′ πέρασε νικηφόρα από την Αγυιά και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Στον σύλλογο του Αγίου Βασιλείου, άλλωστε, θέλουν ανάλογη συνέχεια. Στο προσκήνιο πλέον έχει περάσει το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (19/11) κόντρα στον ουραγό Απόλλων Εγλυκάδα, όπου το σύνολο του Χρήστου Καραπίτσου θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα μια νίκη.

Ευχαριστήριο σε Χ. Σταθόπουλο

Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον γιατρό – καρδιολόγο κ. Χρήστο Σταθόπουλο που εδρεύει Φιλοποίμενος 24 στην Πάτρα για την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση του προς την ομάδα μας με την έκδοση των καρτών υγείας κάνοντας παράλληλα όλα τα απαιτούμε ιατρικά τεστ.

Oι καλύτερες φάσεις, τα γκολ και οι δηλώσεις από το ματς της περασμένης Κυριακής: