Θανάσης Τσιρόπουλος : Ένας «κυνηγός τίτλων» στην Αργολίδα

Ακόμα έναν τίλο στην προπονητική του καριέρα, είναι έτοιμος να διεκδικήσει ο γνωστός μας στην Αχαϊα προπονητής Θανάσης Τσιρόπουλος, ο οποίος και την φετινή χρονιά είναι στο «τιμόνι» της Κορωνίδας Κοιλάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας.

Την προηγούμενη Τετάρτη η ομάδα του Θανάση Τσιρόπουλου πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας, απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, τον οποίο και κέρδισε με 2-1, σε μια δυνατή και αμφίρροπη μάχη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κορωνίδα Κοιλάδας θα αγωνιστεί σε τελικό για 3η φορά τις τελευταίες 7 σεζόν, ενώ ακόμα 3 φορές έχει φτάσει μέσα στα ημιτελικά, κάτι που από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία.

Πέρα όμως από τον θεσμό του Κυπέλλου, η ομάδα του Θανάση Τσιρόπουλου πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία και στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας, ευρισκόμενη στην 1η θέση και με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της, «καλπάζοντας» προς τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Μεγάλο μερίδιο φυσικά σε όλα αυτά έχει ο Τσιρόπουλος, ο οποίος έχει βρεί τον δικό του «παράδεισο» στην Αργολίδα και είναι κάθε χρονιά «κυνηγός τίτλων»