Θα παλέψει μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ Πάτρας

Σε περίπατο μετέτρεψε την χτεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Πετεινούς ο ΠΑΟΚ Πάτρας, καθώς επικράτησε με 4-0 και συνέχισε να ελπίζει και να δίνει τον δικό του αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Β κατηγορία.

Η ομάδα του Ανδρέα Σέρρου αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -5 από την Φλόγα Ροδιάς, ενώ την προσεχή αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Φλόγα Ροδιάς και σε περίπτωση νίκης θα μειώσει την διαφορά στους δύο βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα με την χθεσινή ήττα υποβιβάστηκε και μαθηματικά και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄Κατηγορία. Στην χθεσινή αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έλειψε πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30′ όταν ο Χαντάι έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Χότζα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα επόμενα δύο λεπτά η ιστορική ομάδα σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά το σουτ των Γεροντίδη και Γραμματικόπουλου από ευνοϊκές θέσεις αντίστοιχα κατέληξαν πάνω από τα δοκάρια.

Στο 35′ ο Καλόφωνος ύστερα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να βγαίνει νικητής και να κρατάει το 0-1 κάτι που έκανε και στο 42′ όταν και πάλι ο Καλόφωνος βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πετεινοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να κλείσουν στα καρέ του τον ΠΑΟΚ αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια.

Στο τελευταίο 20λεπτού του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα και να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Αρχικά στο 71′ ο Γραμματικόπουλος έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Χότζα αυτός “έσπασε την μπάλα στον Χαντάι ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Χαντάι λίγα λεπτά αργότερα ήταν αυτός που κατάφερε στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα των Πετεινών για το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 85′ ο Βάρδας με ασίστ του Γραμματικόπουλου.

Αρχικές συνθέσεις:

Πετεινοί (Χρήστος Γκρέκας): Β.Ρόδης, Νεκ.Ρόδης, Μποράι, Κουλός, Δημ.Καλόφωνος, Λάιος, Σαγκτάμι-Γκότσης, Δρόσος, Νάτσης, Μαυράκης, Δ.Καλόφωνος.

ΠΑΟΚ Πάτρας (Ανδρέας Σέρρος): Παπαγιαννόπουλος, Τσίρος, Κώτσης, Παπαδόπουλος, Ράθωσης, Γεροντίδης, Χαντάι, Λαχανάς, Χότζα, Γραμματικόπουλος, Παπαγγελής.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς