Θετική η πρώτη επαφή για μειώσεις με τους ποδοσφαιριστές

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στην Super League 2 και τον ΠΣΑΠ για τα συμβόλαια είναι γεγονός.

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην Super League 2 και τον ΠΣΑΠ έγινε σήμερα (22/5) για το ζήτημα των συμβολαίων των παικτών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Την διοργανώτρια εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος μαζί με εκπροσώπους των ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακού, Χανίων και Απόλλωνα Σμύρνης.

Προκύπτει θετικό κλίμα αλλά και διάθεση από την πρώτη επαφή και αυτό που ξεκαθαρίστηκε από τη μεριά των ποδοσφαιριστών είναι να κατατεθεί εγγράφως η πρόταση της SL2, ώστε να γίνει νέα κουβέντα προσεχώς για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Είναι αντιληπτό πως στην κατηγορία υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα συμβόλαια ανάλογα με την ομάδα. Για παράδειγμα άλλο μπάτζετ και συμφωνίες έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και διαφορετικές ο Απόλλων Πόντου, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για την πορεία των συζητήσεων.

Η SL2 θα καταθέσει μια ενιαία πρόταση για τις μειώσεις των συμβολαίων και σε νέα τηλεδιάσκεψη που θα γίνει θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Θυμίζουμε ότι στην επαφή που έγινε με την SL αποφασίστηκε κάθε ΠΑΕ να διαπραγματευτεί μόνη της με τους παίκτες.

Επιπλέον, εκφράστηκε εκ μέρους των παικτών η διάθεση να παίξουν κανονικά εφόσον τηρηθεί και εφαρμοστεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο των ειδικών.

Πηγή: mikriliga.com