Θετική πρεμιέρα για τον Αετό Πατρών με χατ τρικ Λυμπέρη

Γήπεδο Πετρωτού: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Οικονόμου (Ασημακόπουλος-Αβραμοπούλου)

Σκόρερ 2′,35′ πεν.,40′ πεν. Λυμπέρης

Με «σβηστές μηχανές» κατάφερε να κερδίσει σήμερα η ομάδα του Αετού Πατρών τον νεοφώτιστο ΑΠΟ Αρόης με σκορ 3-0 χάρις το χατ τρικ του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Λυμπέρη.

Το παιχνίδι για την ομάδα της Αγίας Σοφίας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λυμπέρης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του για φέτος.

Στο 34′ ο Λυμπέρης ανατράπηκε από αμυντικό της Αρόης μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

 Ο ίδιος παίχτης ανέλαβε την εκτέλεση για το 0-2. Στο 40′ και πάλι ο υψηλόσωμος φορ θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα με τον διαιτητή να καταλογίζει για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι.

Για να γράψει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λυμπέρης το 0-3 και να σημειώσει χατ τρικ.

Στο δεύτερος ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά το 0-3 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Οικονόμου.

Συνθέσεις:

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗΣ  (Γιάννης Λεγάτος : Μποσγανάς, Χαρικιόπουλος (89’Μοναστήρας), Πρίντεζης, Καραβάτσος, Καπνίσης (46’Φελέκης), Βερβέρογλου, Ποδαράς (61′ Τσίνας), Δημητρέλης, Φέρελης, Ζαφειρίου, Καμπέρης (80’Κοντός).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Σδρόλιας (61’Σύρος), Η.Ασκούνης (53′ Σπηλιωτόπουλος),Μαρκόπουλος (69’Μαράτος), Λαζανάς, Καρακάσης (53′ Παπαδιονυσίου), Μπάκας, Τζίμας, Μπίρμπας, Λυμπέρης, Πανόπουλος.