Θριαμβευτική άνοδος για τον Πυρσό

Σε μια αναμέτρηση όπου η ομάδα του Πυρσού ήθελε μόνο νίκη για την άνοδο, κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στην Νεάπολη Πατρών με 3-0 και να επιστρέψει στην Β΄ Κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα στην χθεσινή αναμέτρηση “έπαιζε” για δύο αποτελέσματα, καθώς την ευνοούσε η ισοπαλία, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να ηττηθεί, όμως έχει ακόμη μια ευκαιρία για άνοδο, καθώς θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ κόντρα στην Άβυθο με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την Β΄.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι για την ομάδα του Πυρσού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 8′ ποδοσφαιριστής της Νεάπολης βρήκε την μπάλα εντός περιοχής με το χέρι με τον Διαιτητή κ.Παπαδόπουλο να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άγγελος Σκούτας για το 1-0. Στο 15′ το σουτ του Ζιώργα εντός περιοχής θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 32′ το σουτ του Νταλάπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το φάουλ του Νικόλα στο 65′ θα καταλήξει άουτ. Στο 78′ ο Σαγκτάμι-Γκότσης θα εκτελέσει το φάουλ και με κεφαλιά ο Μπασιλάρης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα μακρινό σουτ του Γκίλλη θα περάσει πάνω από τα δοκάρια, όπως και το σουτ του Ζαχαράτου δύο λεπτά αργότερα.

Τέλος στο 93′ με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής ο Χαλιλόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Πυρσός (Νίκος Αθανασακόπουλος): Παντζόγλου, Χαλιλόπουλος, Π.Μαχμούντ, Αλεξόπουλος, Λόης, Γιαννακόπουλος, Κ.Μαχμούντ (86′ Καρβέλας), Αγγ.Σκούτας (74′ Γ. Σκούτας), Μπασιλάρης, Σαγκτάμι-Γκότσης, Διαμαντόπουλος (74′ Σμυρίλιος).

Νεάπολη Πατρών (Δημήτρης Νικόλας): Σταματέλος (46′ Μπάρλας), Μαραζιώτης (62′ Κούλης – 83′ Ζαχαράτος), Κουτσοκώστας, Πανέτας- Φελούρης, Κωνσταντάτος (83′ Παπαπέτρος), Πλέγας, Γκίλλης, Νικόλας, Νταλάπας, Ανάγνου (74′ Γαλάνης), Ζιώργας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς