Θυμήθηκε τα παλιά ο Ντίνος Σπυρόπουλος – Τι σχολιάζει στο patragoal.gr για τον Νίκο Παπαδόπουλο! (pics)

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος από τον Ριόλο που πλέον ασχολείται με την προπονητική έχοντας περάσει και από την Παναχαϊκή ως προπονητής της ομάδας Νέων, θυμήθηκε τη χρονιά που φορούσε τη φανέλα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την Ξάνθη (αγωνιζόταν ακόμα ως Skoda τότε).

Στη φωτογραφία ο Αχαιός Σπυρόπουλος διεκδικεί την μπάλα στον αέρα με τον νυν προπονητή της Παναχαϊκής και τότε αμυντικό της Ξάνθης Νίκο Παπαδόπουλο!

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος σε μονομαχία με τον Νίκο Παπαδόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί ότι Σπυρόπουλος και Παπαδόπουλος είχαν αγωνιστεί και ως συμπαίκτες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα που ο Κιλκισιώτης τεχνικός βρίσκεται στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής.

Νίκος Παπαδόπουλος και Ντίνος Σπυρόπουλος μετά από πανηγυρισμούς με τη φανέλα του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς

Με αφορμή την ανάρτηση του Ντίνου Σπυρόπουλου, το patragoal.gr του ζήτησε το δικό του σχόλιο για τον προπονητή της Παναχαϊκής Νίκο Παπαδόπουλου και χαρακτηριστικά τόνισε:

«Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη επιλογή για την Παναχαϊκή λόγω των πολλών γνώσεων που έχει και το ποιο βασικό στοιχείο που τον διακρίνει είναι η πειθαρχία! Στοιχεία σημαντικά για πρωταθλητισμό. Του εύχομαι να είναι αυτός ο προπονητής που θα κάνει πολύ κόσμο στην Αχαΐα να χαρεί για την άνοδο»