Θύελλα… ήταν ο Παναγιάλειος!

Στο «Φώτης Αραβαντινός», ο Παναιγιάλειος δικαίωσε τα προγνωστικά και επιβλήθηκε με 2-1 της Θύελλας Πατρών πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ, καλπάζοντας προς τον τίτλο.

Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού η ομάδα του Αιγίου ήταν καλύτερη, έχοντας δύο καλές φάσεις με το Βαγγέλη Γκάτση στο 1ο και στο 23ο λεπτό. Στο μισάωρο η Θύελλα Πατρών ισορρόπησε και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ντίνο (25΄) και Κ. Κωνσταντινίδη (39΄).

Στο 53΄ χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Αθανασόπουλου, σε ενέργεια του Ντίνου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Αιγιώτες έκαναν το 0-1 με κοντινή κεφαλιά του Γκάτση, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μπούνα.

Στο 65΄ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα όταν ο Μπούνας θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Γκάτσης με κεφαλιά θα κάνει το 0-2. Η ομάδα της Πάτρας που παραμένει χωρίς νίκη μέχρι στιγμής απλά μείωσε με τον Κατριβέση στο 93ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Μαρκαντώνης, Ν. Κωνσταντινίδης (65’ Σκόνδρας), Αδαμόπουλος (55’ Αγγελής), Δημητρίου, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Πανίτσας, Ντόνος, Κ. Κωνσταντινίδης (74’ Αποστολόπουλος), Μπούμπαλης.

ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπασπηλιόπουλος (80’ Μήτσης) Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος (69’ Καραμπούλας), Σκούτας (69’ Ορτέντζιος), Γκάτσης (87’ Βαλιάνος), Χριστόπουλος (87’ Σταθακόπουλος).