Θύελλα Πατρών: Ενισχύθηκε και θέλει να πρωταγωνιστήσει

Η Θύελλα Πατρών προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής, όποτε αυτή γίνει και μάλιστα έχει προχωρήσει σε καλές μεταγραφές. Η ομάδα του Σάκη Πεφάνη έχει αποκτήσει ποδοσφαιριστές από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αχαΐας συν τον 34χρονο επιθετικό Λυμπέρη Στεργίδη, που έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Παναχαϊκή και άνηκε στον Πανσερραϊκό.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι εξής: Σμπόρας (Νίκη Προαστείου), Μποσγανάς (Νίκη Προαστείου), Καϊμακάς (Νίκη Προαστείου), Μουστάκας (Νίκη Προαστείου), Διαμαντόπουλος (Νίκη Προαστείου), Δήμας (Νίκη Προαστείου), Μανθόπουλος (Πάτρα 2005), Τσιμπιτσής (Αιγείρα/Ακράτα), Βάρρας (ΑΠΣ Πάτραι) και Φιλοποίμην Βέρρας (Δόξα Παραλίας).

Πήρε και Ξύδη

Σε άλλα μεταγραφικά νέα, ο Απόστολος Ξύδης έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Θύελλας Πατρών. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία δύο ετών στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας που φέτος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Έρχεται Άραξο και υπολογίζεται ο Πανίτσας

Ο Χρήστος Πανίτσας ορκίστηκε την περασμένη Τετάρτη, καθώς υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην αεροπορία. Ο αρχηγός της Θύελλας Πατρών αμέσως μετά την ορκωμοσία του ήρθε από την Τρίπολη στην Πάτρα, ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την ομάδα και μάλιστα τη Δευτέρα έρχεται με μετάθεση στο Εργοστάσιο του Αράξου.

Θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού δεν συμμετείχε στις προπονήσεις μετά την επιστροφή στο γήπεδο με στόχο στα μέσα Απριλίου να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παλληξουριακό στην Κεφαλονιά.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ως έδρα

Η επανασπορά που έχει πραγματοποιηθεί στο «Φώτης Αραβαντινός», δεν επιτρέπει στην Πατρινή ομάδα, να δώσει εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια της. Ύστερα από την επικοινωνία που είχε με τον Δήμο Πατρέων, δόθηκε η λύση του Παμπελοποννησιακού, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για τις εντός έδρας ανάγκες της.