Θύελλα Πατρών: Επανασπορά στο κεντρικό γήπεδο, άδεια οικοδομής για τα έργα

Η Θύελλα Πατρών περιμένει τις αποφάσεις της ΕΠΟ για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, αλλά όποιο σενάριο και αν επιβεβαιωθεί από αυτά που έχουν ακουστεί θα παραμείνει στην κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας έκανε επανασπορά στο κεντρικό γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός» και εργασίες βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο που έχει γίνει χαλί. Δεν προχώρησε όμως σε νέα σπορά στα άλλα δυο γήπεδα, αφού αυτό θα συμβεί τον Σεπτέμβριο που θα πέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Η οικογένεια Θανόπουλου κάνει κινήσεις ουσίας και το αθλητικό κέντρο παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα έβγαλε άδεια οικοδομής για τα έργα που θα γίνουν στο νέο γήπεδο που θα έχει πλαστικό τάπητα και περιμένει ειδοποίηση από την Περιφέρεια για να πέσουν οι υπογραφές στην σύμβαση του έργου.

Αγωνιστικά από την στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, η οικογένεια Θανόπουλου θα προχωρήσει στον προγραμματισμό της νέας περιόδου με καλές και σοβαρές κινήσεις, ώστε η Θύελλα να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.