Θύελλα Πατρών: Συνέχεια σ’ αυτό που «έχτισε» την τελευταία διετία

Η συνέχιση της συνεργασίας Θύελλας Πατρών και Σάκη Πεφάνη πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ουσιαστικά απομένει το τυπικό μέρος, το οποίο δεν αναμένεται να καθυστερήσει και πολύ. Ο έμπειρος τεχνικός θα κληθεί το προσεχές διάστημα για συνομιλία και να συνεχίσει τη δουλειά που ήδη άρχισε μαζί με τους συνεργάτες τους, ώστε να υλοποιήσει το πλάνο του συλλόγου.

Στην ομάδα της Πάτρας θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό που «έχτισαν» με προπονητή τον Πεφάνη τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια Θανόπουλου πίστεψε στον Πεφάνη και δικαιώθηκε. Γι’ αυτό και μαζί στοχεύουν να πετύχουν ακόμη περισσότερα στην επόμενη περίοδο.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να διατηρήσουν σε μεγάλο βαθμό το νεανικό ρόστερ, βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων και παράλληλα να το εμπλουτίσουν με 4-5 έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Επίσης θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, είτε αυτοί προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, είτε από άλλες ομάδες του ερασιτεχνικού. Ήδη έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει η κίνηση για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.