Θύμιος Αργυρόπουλος: «Βελτιωμένη η Παναχαϊκή, να μπουν οι βάσεις για κάτι καλό του χρόνου»

Η Παναχαϊκή την περασμένη Κυριακή φιλοξενήθηκε στα Χανιά από την ομώνυμη ομάδα.

Στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων, βρέθηκαν και δύο πρώην «κοκκινόμαυροι» που αγωνίζονται στην Επισκοπή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πολυχρόνη και Θύμιο Αργυρόπουλο που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της ομάδας.

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος μίλησε στο www.patragoal.gr  για το πως είδε την Παναχαϊκή, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την Επισκοπή.

«Με την έλευση της νέας διοίκησης και του κ. Οφρυδόπουλου είδα μια βελτιωμένη Παναχαϊκή που όχι μόνο προσπαθεί να παίξει, αλλά έχει και πάθος στο παιχνίδι της κάτι που έλειψε στη μέχρι τώρα πορεία της. Στο Κυριακάτικο ματς της έλειψε η ποιότητα και οι λίγες επιλογές που έχει ο προπονητής, όμως πάλεψε μέχρι το τέλος για κάτι θετικό και αυτό είναι που μετράει. Ελπίζω να μπουν οι βάσεις για κάτι καλό την επόμενη σεζόν», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ ήρθα σε μια ομάδα που έχει μοναδικό στόχο την άνοδο, είναι πολύ οργανωμένη με καλό προπονητή και διοίκηση και στίχος μου είναι να βοηθήσω σε αυτό που χτίζει».