Θ. Παπουτσής: Αποχαιρέτησε Πανμοβριακό, οδεύει προς Άρη Πατρών

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανμοβριακού αποτελεί ο Θανάσης Παπουτσής, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και οδεύει προς Άρη Πατρών, σύμφωνα με πληροφόρηση του patragoal.gr!

Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Διοίκηση του Πανμοβριακου και το κόσμο του για τα 2 πολύ ωραία χρόνια που πέρασα ως προπονητής της ομάδος.

Πιο συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω 2 φίλους μου τον Δημήτρη Σπυρόπουλο και τον Νίκο Παπανικολοπουλο είναι οι άνθρωποι που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσανε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην προπονητική,

θέλω να ευχαριστήσω όμως και τα άλλα παιδιά του συμβουλίου που αυτά τα 2 χρόνια προσπαθούσαν να βρουν λύσεις στις απαιτήσεις που είχα(ο Αμερικάνος, Ο παναγουμης και τα υπόλοιπα παιδιά).

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους συνεργάστηκα για αγωνιστικά θέματα, τον Αγγελο Κωνσ. (πολύ σημαντική η εμπειρία του στα πρώτα μου βήματα) , τον Ανδρέα και τον Γιώργο Σκονδρα Που ήταν και είναι η ψυχή της ομάδας αλλά και όλα τα παιδιά που ήταν εκεί και προσπαθούσαν να κάνουν την καθημερινότητα μου πιο εύκολη.

Μακάρι να μπορούσα να μείνω αλλά τα τελευταία χρόνια οι επιτυχίες για τον Πανμοβριακο είναι πολλές οπότε αυτή η διοίκηση έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την δημιουργία του γήπεδου και εγώ πάντα ψάχνω κίνητρα.

Αυτά τα 2 χρόνια ομως σημαντικό κομμάτι αυτής της συνεργασίας ήταν οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμαθα πάρα πολλά, είχα την τύχη να συνεργαστώ με παιδιά που είχαν παραστάσεις σε υψηλότερες κατηγορίες, τους ευχαριστώ ειλικρινά για την συνεργασία μας(κοκκι, νιφο, Μιχάλη, Βασίλη, Σωτήρη, κάτσε, Γιώργο, Γιάννη, Κρίστιαν……) και όλα τα παιδιά σας ευχαριστώ.

Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη κοτροζο με έφερε στην ομάδα πριν χρόνια ως ποδοσφαιριστη και ήταν δίπλα μου και σε αυτό το βήμα σε ότι και να του Ζήτησα”.