Θ. Παπουτσής: «Εύκολη η απόφαση να παραμείνω»

Ο Άρης Πατρών, πιστός στο όραμα που έχει εκπονήσει από την περασμένη χρονιά, κοιτάζοντας μακροπρόθεσμα και επενδύοντας στο μέλλον, στηρίζοντας τις επιλογές του και κοιτάζοντας τον άνθρωπο πίσω από τις «θέσεις», θα συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο σχέδιο του, με αυτόν που αποτέλεσε τον «αρχιτέκτονα» της νέας ομάδας, μιας ομάδας που έπαιξε αντικειμενικά το καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλη την πόλη και όχι μόνο.

Ο Θανάσης Παπουτσής, σαν ένας μοντέρνος Ικτίνος, θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν και αυτός θα συνεχίσει την υλοποίηση του πλάνου, καινοτόμα και πρωτοπόρα, όπως αρμόζει σε τέτοια πρότζεκτ, αυτά που ο σύλλογος των Προσφυγικών οραματίζεται.

Θ. Παπουτσής: «Εύκολη η απόφαση να παραμείνω»

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε μετά την επιβεβαίωση της ανανέωσης τη συνεργασίας των δύο πλευρών: «Η προηγούμενη χρονιά είναι οδηγός για εμάς και η απόφαση μου να παραμείνω στον σύλλογο ήταν εύκολη, γιατί ο Άρης Πατρών καλύπτει αυτή την χρονική στιγμή τις φιλοδοξίες μου.

Χαίρομαι και παράλληλα νιώθω τυχερός που ο πρόεδρος και η διοίκηση στηρίζουν τις ιδέες μου και αναγνωρίζουν την δουλειά μας. Μαζί με τους παίχτες μας -που καθ’ όλη την διάρκεια της χρόνιας εξελίχθηκαν και αγωνιστικά αλλά και στην εν γένη νοοτροπία τους- και τους συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη χρονιά και ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε όσα δεν καταφέραμε φέτος».