Ικανοποίηση για την εμφάνιση και την νίκη

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για την απόδοση που είχαν οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο.

Κόντρα σ’  έναν σύλλογο με τον οποίο η Θύελλα Πατρών θα παλέψει για την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι πρωταθλητές Αχαΐας έδειξαν πως με αργά αλλά σταθερά βήματα αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Ακολουθούν οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πανγυθεατικό και Παναργειακό, όπου οι «κυανόλευκοι» θα μετρήσουν δυνάμεις.

Φιλική επικράτηση επί της Κ-19 της Παναχαϊκής

Φιλικό συμπερασμάτων με την Κ-19 της Παναχαϊκής έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Θύελλα Πατρών στο γήπεδο του Αχιλλέα κερδίζοντας με 2-0. Ο Σάκης Πεφάνης χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν (πολύ) την Κυριακή.  Τα γκολ των «κυανολεύκων» σημείωσαν οι Παπαχριστόπουλος (30΄) και Ζαχαρόπουλος (65΄).

Στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκε και ο Σωτήρης Αδαμόπουλος που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ναυπακτιακό Αστέρα και έχει περάσει από πολλές ομάδες της περιοχής. Μάλιστα, είχε συμβολή στο πρώτο γκολ της ομάδας.

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Κωστογιαννόπουλος, Γιαννόπουλος, Φραγκάκος, Αδαμόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κούρτης, Μπούμπαλης, Παπαχριστόπουλος, Ντίνος, Βαϊνάς.