Ισοπαλία για Άρη Πατρών και Λύκαινες Αιγιάλειας

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι της Αχαΐας ο Άρης Πατρών και οι Λύκαινες Αιγιάλειας καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Με αυτή την ισοπαλία η νεοσύστατη ομάδα του Άρη Πατρών έφτασε τους 2 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει την Δόξα Πηγαδακίων Β.

Από την άλλη πλευρά οι Λύκαινες με αυτήν την ισοπαλία βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζι με τον Άγιο Δημήτριο Πουρναρίου στους 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Ηλεία για να αντιμετωπίσει τις Πρίγκιπες.

Ο Άρης Πατρών άνοιξε το σκορ στο 55′ με κεφαλιά της Μούτσι, ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ της Ντέβα.

Στο 70′ οι Λύκαινες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα όταν η Έρδα ανατράπηκε εντός περιοχής από την πορτιέρο του Άρη με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι,την εκτέλεση ανέλαβε η Λαλιώτη για το 1-1.

Συνθέσεις :

Άρης Πατρών (Χρήστος Δελδήμος) : Δ.Κολοβού, Κωβαίου, Χριστοπούλου, Μ.Κολοβού, Νικολοπούλου (82′ Νιφόρα), Βαρβιτσιώτη, Σπανού, Μούτσι, Ντέβα (87′ λ.τρ. Πετράτου), Γκοτσούλια, Ρούβαλη (60′ Μπεκίρη).

Λύκαινες Αιγιάλειας (Μιχάλης Τρίψας-Βασίλης Παπαϊωάννου) : Λιακοπούλου, Καραπάτη, Δ.Νικολάου, Τζουμάκα, Παπαδοπούλου, Λαλιώτη, Αναγνωστοπούλου, Έρδα, Κοντογιάννη, Χ.Νικολάου, Μήτση.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς