Ισοπαλία για το… τέλος!

Σε ένα παιχνίδι όπου η Δάφνη Πατρών ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει στην παραμονή στην Β΄ Κατηγορία ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στο νεανικό συγκρότημα του Άτλα και πλέον η υπόθεση παραμονής δυσκολεύει για την ομάδα του κ. Σπαθή.

Από την άλλη πλευρά ο Άτλας αν και ακόμα μαθηματικά δεν έχει καταφέρει να σωθεί, δύσκολα θα κινδυνεύσει καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο ικανό να κερδίσει σε κάθε παιχνίδι. Στο χθεσινό παιχνίδι ο Άτλας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος και συγκεκριμένα στο 10′ το φάουλ του Τάχου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 35′ το σουτ του Χαλιλόπουλου από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στην επόμενη φάση το πλασέ του Ναζεράι κατέληξε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62′ το μακρινό σουτ του Γρηγορόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Χρυσοβέργη θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Πούλιος.

Στο 77′ μεγάλη ευκαιρία για την Δάφνη να ανοίξει το σκορ καθώς στην δικιά φάση είχε δύο δοκάρια με τον Χρυσοβέργη και τον Ζέρβα αντίστοιχα. Στο 84′ φάουλ του Γιαννακόπουλου κεφαλιά του Χρυσοβέργη σε κόρνερ ο Πούλιος.

Για να έρθουμε στο 89′ με τον Παπαδόπουλο να βγάζει την σέντρα από τα αριστερά και με πλασέ ο Θοδωρής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 95′ ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και με κεφαλιά άθελά του ο Λιαρομμάτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Συνθέσεις:

Δάφνη Πατρών: Χριστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πόγκας, Γιαννόπουλος, Νικολογιάννης, Γιαννακόπουλος, Ζέρβας, Χαλιλόπουλος (46′ Διαμαντόπουλος), Κατσαρέλιας, Χρυσοβέργης, Πανταζόπουλος (85′ Μπόγδανος).

Άτλας: Πούλιος, Παρασκευόπουλος (79′ Σπυρόπουλος), Παπαδόπουλος (93′ Ξηνταρόπουλος), Γαρδούνης, Βίτσος, Θοδωρής, Τάχος, Τσερικλός, Ναζεράι (72′ Μπίλης), Γρηγορόπουλος (72′ Πατέλης), Χριστόπουλος (93′ Λιαρομμάτης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς