Ισοπαλία… πριν την πρεμιέρα για το Πάτραι!

Φιλική ισοπαλία για τη ομάδα του Πάτραι η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, με αντίπαλο τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου σε παιχνίδι που έγινε στο «Ανδρέας Κάνιστρας» και διεξήχθη στο μεγαλύτερο μέρος του, κάτω από βροχή.

Σαφώς καλύτερη η ομάδα της Αργολίδας προηγήθηκε με 0-2 σκορ, όπου ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ για την ομάδα της Αργολίδας πέτυχαν ο Παναγιώτης Μπιτζής με αριστοτεχνικό πλασέ στο “Γ” της αντίπαλης εστίας (0-1) στο 17’ λεπτό και ο Ανδρέας Παπαϊωάννου (0-2) στο 25’ επίσης με πολύ ωραίο σουτ στο “Γ” της αντίπαλης εστίας.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Πάτρας ήταν πιο «ζωηρή» και με σκόρερ τους Σ. Γερογιάννη (65΄) και Σαμπανεί (80΄) ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Ανεπίσημο ντεμπούτο για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, τον Λεωνίδα Κυβελίδη ο οποίος έπαιξε για 30 λεπτά και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για το Πάτραι το οποίο το επόμενο σαββατοκύριακο μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Συνθέσεις:

ΠΑΤΡΑΙ (Σαρρής): Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Θεοφάνης, Φούφουλας, Ζέλος, Ζελενίτσας, Παπαγεωργίου, Στανής, Σαμπανέι, Θ. Βλασόπουλος και Σουγλέρης. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Φωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσιόλου, Πυλαρινός, Καλαμπόκας, Μαστραντωνάκης, Σταυρόπουλος, Κυβελίδης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ. Κρεμμύδας): Διασσινός (57’ Συνοδινός), Μούγιος (57’ Καρέλης) Γκουριώτης, Κάπλατζης Χ, Τριμπόνιας (50’ Πούτσι)
Παπαϊωάννου ( 70’ Μπουκούρης) Χατζησοφρωνίου (57’ Κουιμέλης), Μερκούρης (60’ Δαρδάνης) Μπίτζης (57’ Θωμάς) Κάπλατζης Π (70’ Καλογεράκης), Γεωργίου ( 70’ Οικονόμου).