Ισοπαλία σε… ματσάρα στα Καλάβρυτα!

Ματσάρα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων μεταξύ της Α.Ε. Καλαβρύτων και της Α.Ε. Πάτρα 2005 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας , με το σφύριγμα του διαιτητή Σαραφίκα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3.

Τα Καλάβρυτα μπήκαν δυνατά και ήδη στο πρώτο 10λεπτο είχαν τρία κόρνερ και μία καλή φάση για να ανοίξουν το σκορ. Όμως η ομάδα της Πάτρας σε αντεπίθεση στο 10′ βρήκε κενό στην άμυνα και άνοιξε το σκορ με τον Σταματέλο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε “γκραν γκινιόλ” με πάνω – κάτω την μπάλα, δυνατές μονομαχίες και την ομάδα των Καλαβρύτων στο 20΄ να βρίσκει δίχτυα μετά από γρήγορη αντεπίθεση στο 20′ και με τον Ασπρούκο να δίνει την μπάλα στον Θεοτοκάτο ο οποίος πλάσαρε κάνοντας το 1-1.

Στο 23′ ο Ασπρούκος έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Πάγκαλο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και έκαναν το 1-2 με ωραίο πλασάρισμα του Παναγόπουλου. Στο 30′ ήρθε η απάντηση από τα Καλάβρυτα με τον προωθημένο Αντύπα σε κόρνερ να πηδάει ψηλότερα απ΄ όλους και να “καρφώνει” την μπάλα στα δίχτυα της Πατρινής ομάδας.

Η ομάδα της Πάτρας όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Παναγόπουλο στο 55′. Τα Καλάβρυτα ανέβασαν και άλλο ρυθμό στη συνέχεια και η ισοφάριση ήρθε στο 78′ με τον Παπαγεωργίου. Στο 62′ ο Ασπρούκος ανετράπη στην περιοχή από τον Πάγκαλο, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, με τον Σαφαρίκα να “κιτρινίζει” τον παίκτη των γηπεδούχων για “θέατρο”, ενώ στο 79′ αποβλήθηκε ο Δημητρόπουλος για την Πάτρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Καλαβρύτων (Κ. Βλάχος – Ν. Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος (79΄ λτ. Λέσης), Βλάχος (54΄ Κέφα), Αλεξόπουλος, Αντύπας (79΄ Βραχλιώτης), Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Κουτρουμάνης (66΄ Γκλαβάς), Μητρόπουλος, Θεοτοκάτος, Στ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος.

Α.Ε. Πάτρα 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Ανδριακόπουλος, Σοφιανός, Νάσης, Θωμάς, Δημητρέλης (56΄ Ψαθογιαννάκης), Παναγόπουλος, Δημητρόπουλος, Σταματέλος, Σουγλέρης, Προσκεφαλάς (69΄ Ρηγόπουλος).