Ισοπαλία στα Προσφυγικά για Άτλαντα και Περιβόλα

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Άτλας και Περιβόλα καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Με αυτή την ισοπαλία και οι δύο ομάδες έφτασαν τους 4 βαθμούς,σε ένα μέτριο ξεκίνημα από πλευράς Περιβόλας καθώς ο πήχης την φετινή σεζόν είναι αρκετά υψηλός.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άτλαντα έχει σκοπό τα νέα παιδιά της ακαδημίας να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες και να εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορη την παραμονή στην Β΄ κατηγορία.

Στα του παιχνιδιού τώρα από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Άτλαντα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού με την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν αρκετά να βρει τους διαδρόμους για να διασπάσει την άμυνα της Περιβόλας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 26′ όπου Κυρσανίδης και Ναζεράι έκαναν τα σουτ με τον Πόγκα να τα εξουδετερώνει και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Στο 35′ ο Μπαρδούσης θα ανατραπεί εντός περιοχής από ποδοσφαιριστή του Άτλαντα με τον κ.Ταξιάρχη να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λυμπέρης με τον τερματοφύλακα του Άτλα όμως να αποκρούει το πέναλτι,σε μια άσχημη εκτέλεση από τον έμπειρο επιθετικό της Περιβόλας.

Πέντε λεπτά όμως αργότερα ο Λυμπέρης πήρε το αίμα του πίσω και σκόραρε με προβολή από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Λαζανά.

Σε μια φάση όπου είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Άτλαντα καθώς υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Καρέλα από πλεονεκτική θέση κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Για να έρθουμε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70′ όπου ο Άτλας κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι καθώς ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Κυρσανίδης έγινε αποδέκτης και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Τελευταία καλή ευκαιρία της αναμέτρησης το σουτ του Λένη στο 83′ όπου απέκρουσε σε κόρνερ ο Πόγκας.

Από τον πάγκο του Άτλαντα απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο coach Βασίλης Μπαλατής με τον Λεωνίδα Ραμπαβίλα και τον Ιβάν Νεντόλκοβιτς να είναι αυτοί όπου ανέλαβαν χρέη προπονητή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συνθέσεις:

Άτλας (Β. Μπαλατής): Πούλιος, Κοπζάρου, Παπαδόπουλος (66′ Τριαντόπουλος), Ηρειώτης, Ξηνταρόπουλος, Λένης, Κυριαζόπουλος, Τσερικλός, Ναζεράι (82′ Μπαρούνης), Κυρσανίδης, Πατέλης (65′ Φλωράτος).

Περιβόλα (Γ. Μιχαλιτσιάνος): Πόγκας, Μανωλόπουλος (24′ λ.τ. Γιαννόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σύρος, Παπαστεργίου, Μπαρδούσης, Παναγιωτόπουλος, Λαζανάς, Λυμπέρης (83′ Καττές), Καρέλας, Μονοκρούσος (46′ Αβράμης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς