Ισοπαλία στο Προάστιο και πρώτη απώλεια βαθμών για τον Παναιγιάλειο

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στο Προάστιο ανάμεσα στην Νίκη Προαστίου και τον Παναιγιάλειο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους εντός έδρας βαθμό (μετρούσαν δύο εντός έδρας ήττες) και τον Παναιγιάλειο να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5′ λεπτό ο Φούντος έπιασε το σουτ αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 7′ λεπτό ο Δανιήλ πρόλαβε τον Ανδρέα Σπανό πριν αυτός γίνει απειλητικός.

Στο 8′ λεπτό ο Μπούνας έπιασε το μακρινό σούτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Δανιήλ, ενώ στο 17′ λεπτό η Νίκη απάντησε με το καλό σουτ του Φούντου μέσα από την περιοχή που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

Στο 55′ λεπτό είχαμε το λάθος διώξιμο του Αθανασόπουλο που λίγο έλλειψε να στοιχίσει στον Παναιγιάλειο, αφού η μπάλα κόντραρε στον Φούντο και πέρασε άουτ, ενώ στο 65′ λεπτό και σε αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πατρώνη από τον Μπελεζάκη.

Ο Σοφιανόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Στην συνέχεια του αγώνα οι Αιγιώτες ανέβασαν στροφές ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 68′ λεπτό ο Μπούνας σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Ανδρέα Σπανού πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δανιήλ.

Και φτάνουμε στο 75′ λεπτό όπου ο τερματοφύλακας της Νίκης κάνεο το λάθος να αφήσει την μπάλα και να την ξαναπιάσει μέσα στην περιοχή του, με τον Ανδριανό να δίνει έμμεσο φάουλ, όπου στην εκτέλεση του ο Λιάτος έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Δανιήλ και ισοφάρισε για την ομάδα του Φίλλιπα Σχοινά.

Στο 80′ λεπτό και στο φάουλ του Μπούνα, ο Γκάτσης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Δανιήλ, ενώ στο 89′ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεοδύχων, σε νέα καλή κεφαλιά του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το “τρίποντο”, όταν σε κενή εστία ο Ντζάνης πλάσαρε αλλά ο Χύσα σαν “από μηχανής Θεός” γλύτωσε την ομάδα του από την ήττα.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

** Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τάκη Γουργουρίνη, παλιού προέδρου και ποδοσφαιριστή της Νίκης.

** Απουσίαζε λόγω τιμωρίας από τον πάγκο της Νίκης Προαστίου ο προπονητής της ομάδας Νίκος Πατρώνης

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Δανιήλ, Ζεκιάι (46΄ Καρασαββίδης), Σταματάκης, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φούντος (61΄ Σολωμός), Ντζάνης, Καλογεράτος (61΄ Τριανταφύλλου), Αντωνόπουλος (72΄ Θεοδωρακόπουλος), Πατρώνης (78΄ λ.τ. Παπαλεξόπουλος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Σχοινάς): Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος (53΄ λ.τ. Γκάτσης), Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Μαχαίρας, Χύσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Α. Σπανός, Καραπιπέρης (86΄ Τσεκούρας).