Ισοπαλία στο Σαραβάλι για Αχαϊό και Ατρόμητο Λάππα

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Σαραβάλι ανάμεσα στον Αχαϊό και τον Ατρόμητο Λάππα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο 12’ λεπτό ο Ατρόμητος Λάππα έφτασε πολύ κοντά να ανοίξει το σκόρ, αλλά ο Μπακάλης εξουδετέρωσε στο γάμα της εστίας του το πολύ καλό σούτ του Λ. Αγγελόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 43’ λεπτό, όταν σε φάουλ του Λ. Αγγελόπουλου, ο Ανδρεόπουλος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 52’ λεπτό, ο Αχαϊός κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν ο Μούτσα και μετά από φάουλ του Γραμματικόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεντουρή για το 1-1.

Στο 84’ λεπτό ο Δ. Φραγκούλιας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν στο 88’ λεπτό για ανατροπή του Ταπεινού.

Τελικό σκόρ το 1-1 και από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα.

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης) : Μπακάλης, Γιαννέλος, Τσιούλος, Έξαρχος, Νικολόπουλος, Μαντάς, Θεοδωρόπουλος, Μούτσα, Κλουκινιώτης (68’ Ιωάννου), Γραμματικόπουλος, Σωτηρόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Δ. Ξηνταρόπουλος) : Βεντουρής, Ν. Φραγκούλιας, Πρίντεζης (83’ Μπακάλης), Δ. Φραγκούλιας, Διακάτος, Ορλώφ (78’ Γκιώνης), Δήμας (46’ Α. Φραγκούλιας), Αγγελόπουλος, Ταπεινός, Λ. Αγγελόπουλος, Ανδρεόπουλος (88’ Μολφέτας)