Ιστορική πρόκριση στους «16» του World Winners’ Cup για την Νάπολη Πατρών

H Νάπολη Πατρών έγραψε, αφού προκρίθηκε στους “16” του “WORLD WINNERS CUP” που φιλοξενείται στην Αλάνια της Τουρκίας, νικώντας την Νιγηριανή Κέμπι με 6-5!!!

Οι Πατρινοί είχαν από την αρχή τον έλεγχο, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς, αν και οι Αφρικανοί κατάφερναν πάντα να έχουν επαφή με το σκορ.

Ο Νικονόροφ άνοιξε στο 1′ το σκορ και μετά την γρήγορη ισοφάριση της Κέμπι, ο Κακαρούμπας έβαλε ξανά μπροστά τους “γαλάζιους” που με τον “Μπορίς” έκαναν το 3-1 και τελικά το πρώτο μέρος έληξε με 3-2.

Στη συνέχεια με την ίδια τακτική και το πείσμα, ήρθε η σειρά του Σεμένοφ να σκοράρει και να βάλει το +2 στην διαφορά των τερμάτων (4-2), ενώ αμέσως μετά ο “Μίσσα” έστρωσε “πάρε-βάλε” στον Νικονόροφ που έκανε το 5-2. Η Κέμπι βρήκε και πάλι τρόπο αντίδρασης και πήγε στην διακοπή πάλι στο -2 (5-3).

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, μπορεί ο Νικονόροφ να αστόχησε στο πέναλτι αλλά ο Διαμαντόπουλος ήταν εκεί για το… ριμπάουντ και το 6-3 που έδωσε ασφάλεια στους Πατρινούς. Δύο αδράνειες στην άμυνα έφεραν το τελικό 6-5 και τα πανηγύρια για την ιστορική στιγμή, του να είσαι στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Αύριο, Tετάρτη στις 10:45 η ομάδα της Πάτρας αναμετράται με την πανίσχυρη Ισπανική Λεβάντε.

Νάπολη Πατρών: Κοσάρνι, Παπαζαφείρης, Τσίμπιτσης, Σταυρόπουλος, Σεμένοφ Κακαρούμπας, Γεωργικόπουλος, Νικονόροφ.. Δεν αγωνίστηκαν οι Ψαρράς, Μαρίδης και Κατσίβελης που έμειναν στον πάγκο.