Ιστορικό ντεμπούτο για την 15χρόνο Θ. Στεφανόπουλο

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε αντρικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο 15χρόνος πορτιέρο του Αχαϊού Σαραβαλίου Θανάσης Στεφανόπουλος (γεννημένος το 2006).

Και μάλιστα τι ντεμπούτο !! Μέσα στην ιστορική έδρα της Αχαϊκής, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και ίσως στο δυσκολότερο γήπεδο που μπορεί να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής.

Ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε (αφού στην προπόνηση της Παρασκευής ο έμπειρος πορτιέρο της ομάδας Κ. Αγοράκης υπέστη θλάση) και πραγματοποίησε μια αρκετά ελπιδοφόρα εμφάνιση, δείχνοντας ότι στα επόμενα χρόνια μπορεί να αποτελέσει «σταθερά» κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Σαραβαλίου.

Μάλιστα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αγωνισθεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας και θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια. Σίγουρα αποτελεί ένας από τους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί σε φετινό αγώνα της Α΄Κατηγορίας.

Όσοι πάντως τον γνωρίζουν, μιλάνε για ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί, ο οποίος δουλεύει αρκετά στην προπόνηση και είναι ιδιαίτερα ώριμος για την ηλικία του. Το μέλλον του ανήκει.