Ισόπαλη στο φιλικό με την Προοδευτική η Παναχαϊκή

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Παναχαϊκή στο σημερινό φιλικό με την Προοδευτική στην Αγυιά, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να δοκιμάζει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σουτ του Π. Καρακλάιτς η μπάλα λίγο άουτ.

19΄ Σέντρα του Νταβιώτη τακουνάκι μέσα στην περιοχή από τον Πίσσα, αλλά ο Κολοβούρης της Παναχαϊκής δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε την μπάλα.

40΄Η Παναχαϊκή λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν ο  Μπουρλάκης έκανε τη σέντρα, ο Καρρίκης έδιωξε, αλλά επάνω στον συμπαίκτη του Φαζό η μπάλα πήρε ύψος, αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσε ο γκολκίπερ της Προοδευτικής Καραργύρης.

43΄ Σέντρα του Μπουρλάκη ο Αλεξόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά μπροστά από τον Μεγαρίτη.

44΄Σουτ του Λινάρδου σε σώματα παικτών της Προοδευτικής.

53΄ ΓΚΟΛ: Μετά από φάουλ του Λινάρδου, ο Μυτίδης με προβολή γράφει το 1-0.

55΄ ΓΚΟΛ: Ύστερα από κόρνερ του Πάβλα ο Μεγαρίτης ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά.

58΄ Φάουλ του Χαντί ο Λαρέα κάνει την κεφαλιά η μπάλα μπλοκάρεται από τον Αστρά.

81΄ Σέντρα του Πάβλα προβολή του Τσακίρη στην περιοχή της Παναχαϊκής η μπάλα περνά άουτ.

85΄ Ο Χαντί εκτέλεσε φάουλ ο Παπαχρονόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αστράς μπλόκαρε την μπάλα.

89΄ Σέντρα σουτ του Αγγελόπουλου ο Μικές δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε για λογαριασμό της Παναχαϊκής.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Τριμμάτης, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας, Λινάρδος, Π. Καρακλάιτς, Μπουρλάκης, Αλεξόπουλος.

Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Μικές, Μυτίδης, Χαντί, Ρουγκάλας, Λιοφάγος, Κοντοχρήστος, Παπαχρονόπουλος, Ι. Σίλβα, Καρλίτος, Ζυγκερίδης, Αντωνιάδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Θεοδωράκης, Παπαχρονόπουλος, Μικές, Ρουγκάλας, Λιοφάγος, Στασινόπουλος, Κοντοχρήστος, Μυτίδης, Αντωνιάδης.

Προοδευτική (Αντ. Νικοπολίδης): Καραργύρης, Καρρίκι, Ομπανούρ, Φαζός, Νταβιώτης, Νικόλης, Μεγαρίτης, Πίσσας, Ευθυμίου, Μάντιτς, Καπνίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο για την Προοδευτική αγωνίσθηκαν οι Αστράς, Πάβλας, Αγγελόπουλος, Παντελίδης, Γιαννιτσάνης, Γιόβιτς, Αλεξίου, Σινγκ, Χατζιδήμπας.