Ισόπαλο το ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας

Πανμοβριακός Ριόλου-Αχαϊκή 1-1 (20΄ Λιάκος / 72΄πεν. Μωραίτης)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Μεϊντανάς-Ανδριανός)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της  Δυτικής Αχαϊας ανάμεσα στον Πανμοβριακό και την ΑχαΪκή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Στο 20’ λεπτό ο Λιάκος με ωραία ενέργεια από τα αριστερά βγήκε τετ α τετ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ριόλου, ενώ στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο 2-0, αν η μπάλα δεν σταμάταγε στο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Νιφορόπουλου.

Η Αχαϊκη απάντησε με σουτ του Σουρανή που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 72’ λεπτό τα «καναρίνια» κέρδισαν πέναλτι όταν σε διεκδίκηση του Δημητρκόπουλου με αμυνόμενο των γηπεδούχων στον αέρα, ο Παπαδόποπυλος υπέδειξε παράβαση μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς Ριόλου.

Ο Μωραίτης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 80’ λεπτό το καλό σουτ του Παπαγεωργακόπουλου απέκρουσε ο Πάγκαλος, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-1, την ΑχαΪκή να βλέπει τον Ατρόμητο να πλησιάζει στο -1 και τον Πανμοβριακό να πέφτει στην 4η θέση.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος, Θ. Παπουτσής): Μπακάλης, Δελδήμος, Σοφιανός, Τζίμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος, Γκέγκα (85’ Σκόνδρας), Λιάκος, Φωτόπουλος, Καούρης (60’ Κάτσενος).

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Πάγκαλος, Ζέλος, Παπαστεργίου, Κυριακόπουλος, Γεωργόπουλος, Μωραϊτης (85’ Σέμα), Σουρανής, Γερασιμόπουλος, Μπακάλης, Δημητρακόπουλος, Πυρρής.