Ισόπαλο το ντέρμπι της “τετράδας”

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιώργος (Μπαλτάς Χρήστος, Οικονόμου Σπήλιος)

Σκόρερ: 66′ Αποσκίτης – 85′ Πριφτι

Στο παιχνίδι που ξεχώρισε, Ατρόμητος Πατρών και Πήγασος Μπεγουλακίου ανεδείχθησαν ισόπαλοι με 1-1 και στο δεύτερο γύρο θα δώσουν μεγάλη «μάχη» μεταξύ τους για το ποια θα είναι η ομάδα που θα μπει στην προνομοιούχο «τετράδα» των πλέι οφ. Ο Αποσκίτης άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί», ο Πρίφτι ισοφάρισε για τον Ατρόμητο λίγο πριν το φινάλε.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

7′ Πρώτη καλή φάση για τον Πήγασο, έπειτα από το λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, ο Παπαδημητρακόπουλος το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Αθανασακόπουλος.

21′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αποσκίτης έπιασε ένα εξωτερικό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά άουτ.

33′ Ο Κριμπάς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

36′ Ο Σκιαδαρέσης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ σχεδόν από τα 25 μέτρα και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

42′ Χαμένο πέναλτι για τον Ατρόμητο, ο Χριστόπουλος αναλάμβανε την εκτέλεση αλλά ο Τρίγκας έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ο Παλούκης δεν έπιασε καλά το πλασέ και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ.

49′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο, ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Αναγνώστου έδωσε την κάθετη στον Πριφτι, αυτός από τα δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Τρίγκας απέκρουσε την μπάλα και έδιωξαν οι αμυντικοί.

66′ Γκολ για τον Πήγασο, όταν ο Παπαδημητρακόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αποσκίτης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

75′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο να βάλει και δεύτερο γκολ, όταν ο Παπαδημητρακόπουλος έκανε το σουτ ακριβώς στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Αθανασακόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

85′ Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι εκτέλεσε το φάουλ, δεν έδιωξαν καλά την μπάλα, ο Μπίτρας έκανε το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Τρίγκας και με δεύτερο σουτ ο Πριφτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): 1. Αθανασακόπουλος 2. Λαζαρίδης 3. Χριστόπουλος 4. Τσίτσαρης 5. Βασιλείου 6. Νικολάι 7. Παλούκης 8. Παπαγεωργίου (69′ Μπίτρας) 9. Μπακόπουλος (63′ Μαργώνης) 10. Σκιαδαρέσης (45′ Αναγνώστου) 11. Πριφτι.

Πήγασος Μπεγουλακίου (Σπύρος Αθανασόπουλος) 1. Τρίγκας 2. Πλέγας 3. Κυριακόπουλος 4. Ζαφειρόπουλος 5. Αθανασόπουλος 6. Χριστόπουλος (45′ Μπονόβας)  7. Μπάρλας (85′ Γκοτσόπουλος) 8. Κριμπάς 17. Φωτόπουλος (78′ Νιάχος) 10. Παπαδημητρακόπουλος (90+ Μπαλάσης) 11. Αποσκίτης.