Κάλεσμα της “μελανόλευκης” ομάδας στους φιλάθλους της

Η προσπάθεια της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου να κάνει μία πετυχημένη επανεκκίνηση στο σύλλογο, μπορεί να έχει στεφθεί αγωνιστικά με επιτυχία μέχρι σήμερα, όμως για να μπορέσει να έχει καθολική επιτυχία και επίτευξη ο στόχος της ανόδου, είναι αναγκαία και η παρουσία των μελανόλευκων φιλάθλων στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου.

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει επιδείξει η Αιγιώτικη ομάδα, μπορεί να της έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ για τον υπερπρωταθλητή της Αχαΐας, όμως η προσπάθεια αυτή απαιτεί τη συμπαράσταση και του 12ου παίκτη της για την τελική κατάκτηση ενός εκ των εισιτηρίων ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Αυτή τη συμπαράσταση, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιάλειου, θέλει να τη δει εμπράκτως και στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (19/3 – 16:00). Οι «μελανόλευκοι», στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, θα υποδεχτούν την Νίκη Προαστίου με στόχο την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης η οποία και θα συνοδευτεί με μία ακόμη καλή εμφάνιση.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, που καλούνται να ανταποκριθούν στο επίπονο πρόγραμμα των πολλών αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα, ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι χωρίς προβλήματα.