Κάνει «σεφτέ» η Γκρέμιο

Μάθε τα πάντα για τους Αγώνες ημέρας για στοίχημα

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, το να ποντάρει κάποιος σε ένα πρωτάθλημα που μόλις ξεκινάει ή οι ομάδες έχουν παίξει μόλις λίγα παιχνίδια, είναι αρκετά επίφοβο και περιέχει ρίσκο. Έτσι και εμείς, μιας και είναι Σάββατο και οι αγώνες είναι αρκετοί, θα πάμε σε… στρωμένο δρόμο.

Έχουμε ρίξει τα «δίχτυα» μας και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, εκεί όπου ένα από τα παραδοσιακά μεγάλα ονόματα της χώρας, η Γκρέμιο, παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Σήμερα, υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο.

Γκρέμιο: Μετά από δυο πολύ μεστές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Γκρέμιο δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες και αποχαιρέτισε το Κόπα Σουνταμερικάνα, μιας και γνώρισε την ήττα με 2-1 εντός από τη Λίγκα ντε Κίτο. Ακόμα και έτσι, πάντως, υπάρχει ένας «αέρας» αλλαγής στην ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε, μιας και με τον Σκολάρι στον πάγκο της δείχνει μια διάθεση παραπάνω. Το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό για μια ομάδα που πέρσι τερμάτισε στην 6η θέση της κατάταξης και θα χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμό και να εκμεταλλευτεί την έδρα (δεν έχει ακόμα νίκη εντός) και το πλούσιο ρόστερ της, ξεκινώντας κόντρα στην Αμέρικα, που είναι σε παρόμοια κατάσταση.

Αμέρικα Μινέιρο: Μόνο καλό δεν είναι το ξεκίνημα της Αμέρικα φέτος στη Σέριε Α’ και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν προβλέψει πως όλοι θα έδιναν ένα μεγάλο αγώνα για την παραμονή. Παρά τις δυο σερί νίκες που έκανε κόντρα σε Μπαΐα και Σάντος στις αρχές του μήνα, η επιθετική της αδυναμία φάνηκε καθαρά στα τρία επόμενα ματς, στα οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ηττήθηκε κιόλας. Το ματς στο Πόρτο Αλέγκρε θα είναι αρκετά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά με πολύ πιο βαριά φανέλα και σε ανάγκη για βαθμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έδειξε πως διαθέτει ακόμα «σφυγμό» η Γκρέμιο το τελευταίο διάστημα και παρά τον αποκλεισμό από το Σουνταμερικάνα, μπορεί να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Υπό άλλες συνθήκες ο άσος με την Αμέρικα δε θα ξεπερνούσε το 1.40, τώρα μας προσφέρεται στο 1.83 από τη Novibet και θα τον επιλέξουμε.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)