Κάνει το πρώτο βήμα η Μπενφίκα

Μάθε τα πάντα για τους Αγώνες ημέρας για στοίχημα

Είμαστε κυριολεκτικά μια εβδομάδα πριν μάθουμε τις ομάδες που θα στελεχώσουν τους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και σήμερα θα γίνουν τα υπόλοιπα πρώτα ματς των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

‘Όπως έχει φέρει τα πράγματα η κληρωτίδα, δύσκολα μπορεί να διακρίνει κάποιος καθαρά φαβορί και τα 180 (τουλάχιστον) λεπτά μέσα στο γήπεδο θα κρίνουν ποια ομάδα το αξίζει περισσότερο. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το σπουδαίο ραντεβού της Μπενφίκα κόντρα στην Αϊντχόφεν στη Λισαβόνα. Σέντρα του αγώνα στις 22:00.

Μπενφίκα: Θέλοντας να αφήσει πίσω της την περσινή μέτρια χρονιά, η Μπενφίκα ξεκίνησε με πολύ καλό τρόπο φέτος, έχει ήδη 2/2 στο πρωτάθλημα, 2/2 στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σπαρτάκ και έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως θα παίξει στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Οι «αετοί» γνωρίζουν πως το ζευγάρωμα με την PSV δε θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, όμως θεωρούν πως η εμπειρία που έχουν τα τελευταία χρόνια, αλλά και η παρουσία του Ζορζ Ζέζους στον πάγκο θα τους φέρουν καλά αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα έχει τους βασικούς Βερτόγκεν και Σεφέροβιτς λόγω τραυματισμού, αλλά υπάρχει πολύ βάθος και λύσεις στον πάγκο.

Αϊντχόφεν: «Τρίβουν» τα μάτια τους οι φίλοι της Αϊντχόφεν με όσα έχει κάνει η ομάδα τους μέσα σε ένα μήνα. Όχι μόνο νίκησε εύκολα δυο φορές Γαλατά και Μίντιλαντ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μόνο κατέκτησε με «3άρα» κόντρα στον «μισητό» Άγιαξ το Σούπερ Καπ, άλλα ξεκίνησε με άνετη νίκη το πρωτάθλημα. Φυσικά, οι φιλοδοξίες των Ολλανδών φέτος φτάνουν μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με το εμπόδιο της Μπενφίκα να είναι το πιο ψηλό μέχρι ώρας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε τρομερή κατάσταση και έχουν ήδη φτάσει στη Λισαβόνα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους κάνει φαβορί σε μια εβδομάδα μέσα στην «καυτή» τους έδρα. Απουσίες υπάρχουν, όμως όχι κάτι αξιοσημείωτο για τον Ρότζερ Σμιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Ολλανδοί είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα της χρονιάς και όποιος δε τους προσέξει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Η Μπενφίκα, όμως, παραδοσιακά στο «Ντα Λουζ» είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη, διαθέτει ποιότητα και μπορεί να πάρει τη νίκη στο πρώτο ματς, κάνοντας βήμα πρόκρισης. Θα πάμε στον άσο του 2.15 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)