Κάτι καλό φτιάχνεται στη Δόξα Πατρών

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων η Δόξα Πατρών επικράτησε της Νεάπολης Πατρών με σκορ 3-2 δείχνοντας και εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να ελέγξουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νεάπολη κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Θανόπουλου στην πλάτη της άμυνας ο Σωκράτης Κουτσοκώστας με εξαιρετικό πλασέ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η Δόξα στην συνέχεια πίεσε πολύ και έκλεισε την Νεάπολη στα καρέ με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση με ωραίο σουτ του Νταλάπα Κωνσταντίνου. Αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Κωσταντάτος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από κόρνερ έκανε το 2-1.

Το 3-1 σημείωσε με σουτ εκτός περιοχής ο Σπύρος Παππάς. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ανδρέας Σπαθής στην τελευταία φάση του φιλικού. Τις επόμενες μέρες η Δόξα Πατρών θα ανακοινώσει και κάποιες προσθήκες όπου αγωνίστηκαν στο προχθεσινό φιλικό και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Λεοντίου στις 19.30 στο δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου.