Κέρδισε εμπειρίες η ακαδημία του Αχιλλέα Καμαρών

Ένα άκρως επιτυχημένο τουρνουά το «Θουκυδίδειο» που διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, επισκέφτηκε και φέτος τα γήπεδα της Αιγιάλειας, καλοσωρίζοντας τους νεαρούς αθλητές της περιοχής. Ξεκίνησε από τα μέσα Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιουλίου, με τόπο δράσης τα γήπεδα: Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, Πλαστήρα, Καμαρών, αλλά και στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του «Σήμαντρου».

Από την Αιγιάλεια λαμβάνουν μέρος παιδικά τμήματα από τις ακαδημίες των σωματείων: Αστέρα Τέμενης, Θύελλας Αιγίου, Απόλλωνα Αιγίου και Αχιλλέα Καμαρών. Αρκετές ομάδες από την Αθήνα και γενικότερα την Αττική με τα τμήματά τους συμπληρώνουν ένα μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών αγώνων, που προσελκύουν το ενδιαφέρον γονέων, φιλάθλων, αλλά και των μάνατζερ, που παρακολουθούν την αγωνιστική εξέλιξη των νεαρών.

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Καμαρών συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο τουρνουά. Ένα πολύ ωραίο αθλητικό γεγονός που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με παιδιά από μεγάλες ακαδημίες της Αθήνας και έδειξαν πως δεν υστερούν σε τίποτα.

Αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι η Κ-10 με τον Ολυμπιακό Καλλιθέας, στο δεύτερο παιχνίδι η Κ-8 με τον Φοίνικα Καλλιθέας, στο τρίτο παιχνίδι η Κ-10 και η Κ-8 με τον Αίαντα Σαλαμίνας, στο τέταρτο παιχνίδι η Κ-10 με τον Παναθηναϊκό και στο πέμπτο παιχνίδι η Κ-8 και Κ-10 με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Σήμερα, Σάββατο 25/6 και ώρα 8:00 στο γήπεδό Καμαρών θα κάνουν μία μοναδική εμφάνιση τα παιδιά της ακαδημίας μεταξύ τους για μισή ώρα περίπου. Στη συνέχεια θα βραβευτούν για την προσπάθεια την αγωνιστικότητα το ήθος τους έτσι όπως αρμόζει στις αξίες του αθλητισμού, όπως πρεσβεύει ο σύλλογος των Καμαρών!