Κέρδισε εμπειρίες ο Άρης Πατρών, άλλη μία προσθήκη

Η Κόρινθος ήταν η νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, με τη συμμετοχή και των Σαρωνικού, Αγίου Γεωργίου και Άρη Πατρών.

Με δύο νίκες απέναντι σε Σαρωνικό (3-0) και Άρη Πατρών (1-0), η Κόρινθος κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά, που διοργάνωσε η εταιρία αθλητικής ένδυσης Playsports.

Οι τέσσερις ομάδες προσέφεραν καλό θέαμα, σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, στο οποίο, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της επίσημης έναρξης της σεζόν.

Η ομάδα της Πάτρας είχε απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο. H “Playsports” ήταν εκεί βάζοντας το δικό της χρώμα με τη γνωστή ποιότητα και τα μοναδικά σχέδια. Η Πατρινή αθλητική εταιρεία με πολλούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα υπόσχεται πως θα είναι δίπλα σε όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που προωθούν το «ευ αγωνίζεσθαι».

Πήρε και Κουτρούμπα

«Από καιρό είχαμε αναφέρει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας είχε ολοκληρωθεί. Τα γρανάζια ήταν όλα στη θέση τους, η μηχανή ήταν καλολαδωμένη κι έτοιμη για μια συναρπαστική χρονιά. Επειδή όμως ο λύκος ως γνωστόν στην αναμπουμπούλα χαίρεται, η διοίκηση της ομάδας μας δεν επαναπαύεται ποτέ. Το τελευταίο της “δώρο” προς τους οπαδούς ακούει στο όνομα Γιώργος Κουτρούμπας.

Με βασικότερη αρχή στο παιχνίδι του τον κανόνα: “Η μπάλα ταξιδεύει πιο γρήγορα από τον παίκτη”, ο δικός μας Αντρέα Πίρλο είναι έτοιμος να κάνει πολύ ευκολότερη τη ζωή των συμπαικτών του με μεταβιβάσεις βγαλμένες από χαρτί μιλιμετρέ και μοιρογνωμόνιο. Γιώργο ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία και χαρά.Υ.Γ. Η συνέχεια στο μάθημα της Γεωμετρίας… στο γήπεδο εννοούσα».