Κέρδισε εύκολα τον Ηρακλή και κοιτάζει… ΑΕΚ

Με 85-61 επικράτησε του Ηρακλή ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και επέστρεψε στις νίκες. Μόλις ένα δεκάλεπτο συνάντησε αντίσταση από τον Ηρακλή ο Προμηθέας, ο οποίος με μπροστάρη τον Μίλερ και έχοντας βοήθεια από τους δύο Γκραντ, νίκησε άνετα

Ο πρώτος τελείωσε το ματς με 21 πόντους για τους Πατρινούς, με τον Τζέριαν Γκραντ να είχε 16π. και τον Τζεράι 15π. Εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι από τον Προμηθέα, με τον Μίλερ να τον πηγαίνει στο 9-0, στο πρώτο τρίλεπτο. Στη συνέχεια, ο Ηρακλής βρήκε επιθετικό ρυθμό, αλλά ο Αγκμπελίζ διατηρούσε σε μία απόσταση ασφαλείας (17-9) τους Πατρινούς, μέχρι το 7’.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα αφού εκτός από τον «καυτό» Αμερικανό των γηπεδούχων, ο Χάτσερ «ξεκόλλησε» τους φιλοξενούμενους και εκείνοι μάζεψαν τη διαφορά (24-20), στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ανέλαβαν δράση οι Γκραντ και έτσι η ομάδα του Γιατρά ξέφυγε στο +10 (35-25), στο 14’. Ο «Γηραιός» κρατούνταν με τους Μουρ και Μπόουλιν, αλλά με τον Γιαννόπουλο να μπαίνει στην… εξίσωση, ο Προμηθέας πήγε στα αποδυτήρια με το +12 (44-32).

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ομάδα του Γιατρά και στο δεύτερο μέρους, με τους Μίλερ και Αθηναίου να την στέλνουν στο +18 (56-38), στο 24’. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του ματς έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι διατηρούσαν στα ίδια επίπεδα την απόστασή τους (61-45) μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Προμηθέας συνέχισε το βιολί και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να ξεφεύγει στο +22 (66-45), στο 32’. Με βάση την εικόνα του Ηρακλή, τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και έτσι η ομάδα της Πάτρας έφτασε στη νίκη με το τελικό 85-61. Νωρίτερα, η διαφορά είχε φτάσει ακόμη και στο +27 (85-58).