Κέρδισε και ελπίζει στην παραμονή η Περιβόλα

Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο κατάφερε να πανηγυρίσει η Περιβόλα, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Πείρου Ισώματος με σκορ 2-1. Με αυτή την νίκη η ομάδα του Μιχαλιτσιάνου βρίσκεται στην 11η θέση με 30 και στο -1 από την παραμονή και από την ομάδα του Πυρσού.

Να αναφέρουμε πως στην επόμενη η Περιβόλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πυρσό σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο Πείρος παρέμεινε στους 41 βαθμούς και στην 5η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ίκαρο Λακκόπετρας.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να σημειώσουν δύο τέρματα σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη. Στο 45′ ο Συρμής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 84′ ο Παντελής διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 61′ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Καραλής.

Συνθέσεις:

Περιβόλα (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος): Τσάκωνας, Ε. Γιαννόπουλος, Μαντζαβίνος, Σταμπολτάς, Σταμόπουλος, Λαζανάς, Συρμής (71′ Σίψας), Μπαρδούσης, Μακρυπόδης (65′ Μπενέτος), Τσεκούρας (46′ Φ.Γιαννόπουλος), Παντελής (94′ Μανωλόπουλος).

Πείρος Ισώματος (Χρήστος Δελδήμος): Γεωργαντόπουλος, Χουρδούμης (84′ Μασούρας), Διαμαντόπουλος (46′ Νεκ.Παπανδρέου), Μπατράλης, Νταφογιάννης, Κυριακόπουλος, Αντωνόπουλος (74′ Ματζουράκης), Καραλής, Καραΐσκος (84′ Γιαννόπουλος), Κουλογιάννης, Παπαδιονυσίου.