Κέρδισε και ελπίζει στη 2η θέση ο Πείρος Ισώματος

Μια δύσκολη νίκη πανηγύρισε χθες η ομάδα του Χρήστου Δελδήμου καθώς επικράτησε της Δάφνης Πατρών με 1-0.

Με αυτή την νίκη ο Πείρος Ισώματος έφτασε τους 38 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την 2η θέση, ενώ η Δάφνη που κάθε αγωνιστική παίζει για την επιβίωση της βρίσκεται στην 13η θέση με 20 βαθμούς και στο -9 από την παραμονή στην Β κατηγορία.

Στο χθεσινό παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γκολ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κινηθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στην Δάφνη και στο 15′ όταν ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση με τον τερματοφύλακα του Πείρου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 22′ ήταν η σειρά του Πείρου να απειλήσει αλλά το φάουλ του Μαντζουράκη κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Κατσαρέλιας θα ωραία ενέργεια αλλά το σουτ του θα καταλήξει άουτ. Τελευταία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου θα έρθει στο 45′ όταν ο Καραΐσκος έβγαλε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Αντωνόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68′ ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Χαλιλόπουλος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες αναζητούσαν εκατέρωθεν το γκολ, η Δάφνη για να ισοφαρίσει, ο Πείρος για να “τελειώσει” το ματς με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνονται και να μην υπάρχουν ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πείρος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αστραπή Ψαροφαΐου και σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την 2η θέση, ενώ η Δάφνη θα αντιμετωπίσει τον Πυρσό σε ένα παιχνίδι όπου αναζητεί μόνο την νίκη, αλλιώς οι ελπίδες για υπόθεση της παραμονής θα είναι μόνο μαθηματικές.

Συνθέσεις:

Δάφνη Πατρών (Κώστας Σπαθής): Χριστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πόγκας, Γιαννόπουλος, Μπόσμος (46′ Ζέρβας), Νικολογιάννης, Γιαννακόπουλος (54′ Βλάχος), Χαλιλόπουλος, Κατσαρέλιας, Χρυσοβέργης, Πανταζόπουλος.

Πείρος Ισώματος (Χρήστος Δελδήμος): Γεωργαντόπουλος, Χουρδούμης (75′ Μπατράλης), Παπαδιονυσίου (60′ Γ. Παπανδρέου), Κασπίρης, Κοτσανόπουλος, Νταφογιάννης, Αντωνόπουλος, Παπαδιονυσίου, Καραΐσκος, Μαντζουράκης (60′ Νεκ.Παπανδρέου), Γιαννόπουλος (88′ Μασούρας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς