Κέρδισε ΠΑΟ Βάρδας και παρασκήνιο με “τεσσάρα” η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 4-2 του πολύ «μαχητικού» σήμερα ΠΑΟ Βάρδας και παρέμεινε ζωντανή στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης που βρίσκεται ο Τηλυκράτης Λευκάδας ο οποίος πέρασε ένα πολύ εύκολο απόγευμα στη Ναύπακτο κόντρα στον φιλόξενο Ναυπακτιακό.

Η oμάδα της Πάτρας αδικήθηκε από τον διαιτητή Καυκά ο οποίος στο 45΄ δεν έδωσε πέναλτι μαρς σε καθαρή ανατροπή του Καρακλάιτς μέσα στη περιοχή με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι «κοκκινόμαυροι» και ο ρέφερι να δώσει κίτρινη κάρτα στον Σούλη Παπαδόπουλο.

Στο 19ο λεπτό ο Λιποράσε, είχε βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα της Πάτρας, καθώς βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και ύστερα από πάσα του Στεργίδη άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 47ο λεπτό απευθείας φάουλ του Αιγιώτη, Βασίλη Μαυρόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για το 1-1.

Στο 56΄ άμεση απάντηση της Παναχαϊκής, ο Καρακλάιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 2-1. Στο 66ο λεπτό μετά από πάσα του Λιποράσε, ο Λόρι Κέρι σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 83΄ο Φερεκίδης βρέθηκε στην περιοχή και ο ΠΑΟ Βάρδας μείωσε σε 2-3, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ, αφού στο 87΄ο Κέρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-4.

Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού του ΠΑΟ Βάρδας, Φερεκίδη και ο διαιτητής Καυκάς, έδωσε το πέναλτι. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος υπήρξε αρκετή ένταση, αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Στεργίδης, Σμίλτος, Καρπαθάκης, Λιποράσε, Γούλας (84΄Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (65΄λ.τρ. Τεγούσης), Χαντί, Καρακλάιτς, Κέρι (90΄Μικελάτος), Αλεξόπουλος (90΄Κυβελίδης).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Βορύλλας, Καφεντζής, Λιόσης, Μαυρόπουλος, Πυρρής (76΄Πλαστουργός), Κουλούρης, Σταυρόπουλος, Λαθύρης (71΄Φερεκίδης), Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος.