Κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι ο Ατρόμητος Λάππα

Διαιτητής: Χρονάς (Κουτσοχέρας-Μπαλαρούτσος)

Το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών πήρε ο Ατρόμητος Λάππα που επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στον Ίκαρο Λακκόπετρας με σκόρερ τον Λεωνίδα Αγγελόπουλο στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή πολύ δυνατό με δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής με την ομάδα του Ατρόμητου Λάππα να είναι σαφώς πιο καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως έφτασε στην νίκη και στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος στο 21′ με πλασέ ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Παναγόπουλου στην πλάτη της άμυνας. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του διαιτητή Νίκου Χρονά και των βοηθών του.

Συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Λιάκος, Ντάζος, Νιφόρας Ι.,Μπεκίρης Μ., Μπεκίρης Κ.(68’Μούτος), Σέρμπος, Λοτσάρης, Ντεντόπουλος (46’Σαν Φιλίππο), Νιφόρας Λ.,Δούλας, Μπεκίρης Μ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Γ. Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος Β., Καραβίδας (57’Μπέης),Διονυσόπουλος (93’Κατσιμπερνάκης), Φραγκούλιας Ν.,Κατριμπούζας,Ορλώφ, Φραγκούλιας Δ., Αγγελόπουλος Ι., Γκοτσούλιας (78’Γκόλιας), Παναγόπουλος, Αγγελόπουλος. Λ.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς