Κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι ο Πανμοβριακός (pics)

Λιμνοχώρι: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Χρονάς (Κακαφώνης-Ζούλης)

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολλές και δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Πανμοβριακός Ριόλου ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Α.Ε. Λιμνοχωρίου με σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Γκιζαριώτης καθώς κατάφερε να σημειώσει και τα δύο τέρματα της ομάδας του και να της δώσεις ένα μεγάλο τρίποντο. Αρχικά στο 49′ ο Νιφορόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ ο Γκιζαριώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 90′ όταν ο Γκέκα έκανε το γύρισμα και πάλι από τα δεξιά και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ο Γκιζαριώτης έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα. Με αυτήν την νίκη ο Πανμοβριακός συνεχίζει να έχει το απόλυτο με 4 στα 4 και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Αντιθέτως το Λιμνοχώρι  βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Χαλανδρίτσας. Πολύ καλή η διαιτησία του Χρονά και των βοηθών του.

Συνθέσεις:

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Γερασιμόπουλος (81’Καραμαλίκης), Παρασκευόπουλος, Σέρμπος(70’Μπεκίρης), Κατσίκας, Βλάχος, Μούζος, Ντουράι, Χρυσοβέργης, Σχοινάς, Λιβάνης (78’Παναγόπουλος).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ (Θ. Παπουτσής): Μπακάλης, Κάτσενος Λ.(81’Κάτσενος Αρ.),Βαγιώτης, Σπανός, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Λιάκος, Γκιζαριώτης (91’Καούρης),Κουτρουμπάς, Οικονομόπουλος, Γκέκα.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση στη σελίδα του patragoal.gr στο facebook!