Κίνηση-ματ από Παναχαϊκή: Νέος τιμ μάνατζερ ο Γ. Ντάσιος

To πρωί γράφαμε ότι οι «κοκκινόμαυροι» συνεχίζουν τις κινήσεις του κάτω από άκρα μυστικότητα για τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Γράφαμε για μια θέση που πρέπει να επιλεχθεί ένας σοβαρός άνθρωπος, καθώς μιλάμε για ένα νευραλγικό πόστο δίπλα στον πάγκο.Ο γενικός αρχηγός πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Παναχαϊκή, ειδικά αν έχει περάσει από το σύλλογο στο παρελθόν ως παίκτης.

Λίγες ώρες μετά η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Ντάσιου στο σύλλογο υπό άκρα μυστικότητα, αυτή τη φορά ως τιμ μάνατζερ, πληρώντας όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, δείχνοντας τη νέα φιλοσοφία που διέπει το σύλλογο. Ο Ντάσιος πέρασε από την ομάδα της Πάτρας στα “τελειώματά” του, αλλά είναι από τους παίκτες που αγαπήθηκε και εμπνέει σεβασμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη θητεία του.

Σοβαρός, μετρημένος, ο Γιώργος Ντάσιος οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λιγκ και επιστρέφει εκ νέου σε αυτό το νευραλγικό πόστο, δίνοντας σήμερα και επίσημα τα χέρια με τους “κοκκινόμαυρους”, γεμίζοντας αισιοδοξία τους φιλάθλους.

Η σχετική ενημέρωση:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ντάσιο. Ο Γιώργος Ντάσιος αναλαμβάνει καθήκοντα team manager στην ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Ντάσιος είναι γεννηθείς στις 12/5/1983 και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής με πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής κατά κύριο λόγο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει τιμήσει στο παρελθόν και την κοκκινόμαυρη φανέλα από τον Ιανουάριου του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019 όντας μάλιστα και εκ των αρχηγών.

Μάλιστα, η Παναχαϊκή ήταν η τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας καθώς μόλις αποχώρησε σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ασχολήθηκε με αυτό από άλλη θέση. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2019-2020 ήταν διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα τη χρονιά δηλαδή που η ομάδα των Ιωαννίνων κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο ξανά στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες από το νέο του πόστο με την ομάδα μας”.