«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Αχαϊκός

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών πέρασε η νεανική ομάδα του Αχαϊκού, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 κόντρα στην Αργυρά. Για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Τζουραμάνη και Ξηροκώστα στο 30ο και 35ο αντίστοιχα.

Να υπενθυμίσουμε πως στην φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αχαϊκός  ηττήθηκε από τον Αστέρα Μιντιλογλίου με 2-0 και την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ίκαρο Λακκόπετρας με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά η Αργυρά ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 ενάντια στον Πανιώνιο Αχιλλέα Αγυιάς και το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αυτόνομη ΠΟ.

Συνθέσεις :

ΑΧΑΪΚΟΣ (Χ. Γκρέκας): Καπετσώνης, Νικολόπουλος, Δρόσος, Νικολακόπουλος, Κανελλόπουλος, Έξαρχος, Μπαρλάς, Τζουραμάνης, Ξηροκώστας (63’ Ψαρράς), Σκούρτας (46’ Γραμματικός), Βαρβιτσιώτης (17’ Κωνσταντόπουλος).

ΑΡΓΥΡΑ (Σ. Νικολόπουλος): Μαυρογιάννης, Παπιλίδης, Τζουγανάτος (46’ Δεμπόνος), Μπεντεβής, Διαμαντόπουλος (46’ Κουτσούκης), Σταματάκης, Παπανικολάου, Ταραβήρας, Φερτάκης, Παπαθωμάς, Κουμπάρος.