“Καθάρισε” ο Κουσκουνάς!

Με γκολ του Κουσκουνά (78′) η Παναχαϊκή νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγυιάς, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Οι “κοκκινόμαυροι” δεν εντυπωσίασαν σε ακόμα ένα ματς, αλλά πήραν τη νίκη ύστερα από ωραία ενέργεια του Σκεπετάρη.

Η πρώτη καλή φάση άνηκε στην Παναχαϊκή. Ο Μπάτροβιτς έκανε ωραία προσπάθεια στο 14’, έδωσε στον Κουσκουνά, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά κάνοντας το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά, ο Βουκελάτος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, με τον Σούλη να διώχνει.

Στο 29’ ατομική προσπάθεια μέσα από την περιοχή και σουτ του Βουκελάτου και λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σούλη η μπάλα. Ο Παπαδημητρίου πέτυχε γκολ στο 60’, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το 1-0 υπέρ της Παναχαϊκής διαμορφώθηκε στο 78’ με κοντινό πλασέ του Κουσκουνά, ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μπάτροβιτς, έδωσε στον Σκεπετάρη, ο οποίος «μοίρασε» ιδανικά στον Κουσκουνά που για ένα ακόμα παιχνίδι βρίσκει δίχτυα και κάνει το 1-0 για την Παναχαϊκή που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης (46’Κολοβούρης), Σταμόπουλος (72’Μπελεζάκης), Πατάπης, Λαρέα, Αποστολόπουλος (46’Πάνος), Μοουστακόπουλος(72’Κόκας), Μπρους (46’Ανάκογλου), Παπαδόπουλος (46’Σκεπετάρης), Αραβίδης (58’Τσερούτι), Μπάτροβιτς (82′ Μασούρας), Κουσκουνάς (82′ Γιούσης).

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γιαννίτσης, Μπουτζίκος, Παπακώστας, Αγρόδημος, Ντα Κάμπο, Κόλα, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Βουκελάτος, Μπαράνκο. Έπαιξαν και οι Παπαδημητρίου, Kολέλα, Βασιλούδης, Πατρώνης, Λαδάς, Ζιάκας, Ρόκας, Κάβουρας, Μαστακούλης.