«Καθάρισε» ο Λυμπέρης για τον Αετό Πατρών

ΣΚΟΡΕΡ: (54΄, 81΄ Λυμπέρης – 27΄ Μούζος)

Μεγάλη και σημαντική νίκη για τον Αετό Πατρών, καθώς επικράτησε του ΑΠΣ Πάτραι με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Μια νίκη που τον κράτησε στην 3η θέση της βαθμολογίας και όλο και πιο κοντά στα πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Eθνική.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις, εκτός του γκολ του Μάριου Μούζου στο 27′, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χάρη Ράντου μπήκε δυναμικά και με τα δύο γκολ του Λυμπέρη πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας.

Απ’ την άλλη η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά μετά από τις δύο ήττες του Άρη την προηγούμενη εβδομάδα και τη σαββατιάτικη από τον Αετό, δεν ήταν και ότι καλύτερο, καθώς βλέπει να απομακρύνεται από την τετράδα που την στέλνει στα πλέι οφ.

Την επόμενη εβδομάδα ο Αετός έχει το κρίσιμο παιχνίδι με τον Δαβουρλή Κ92 στην Αγυιά, ενώ το Πάτραι υποδέχεται τον 2ο Κεραυνό Αγ. Βασιλείου.

ΦΙΛΜ:

1′ πρώτο καλό σουτ για το Πάτραι, όταν ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε έξω για τον Κάποια αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Καλλιακμάνη.

16′ Ο Νικολάι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, χαμηλά στη δεξιά γωνία του Καλλιακμάνη, ο οποίος έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

27′ Το Πάτραι άνοιξε το σκορ σε 0-1, έπειτα από την κάθετη του Κάππου ο Μούζος με πλασέ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

36′ έπειτα από την κεφαλιά πάσα του Λυμπέρη, ο Παπαδιονυσίου με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

54′ Ο Αετός Πατρών ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λυμπέρη, όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Πανόπουλος, ο Λαζανάς με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Λυμπέρης στη συνέχεια με πλασέ στα δίχτυα.

57′ έπειτα από τη σέντρα του Καρακάση στο δεύτερο δοκάρι, ο Λυμπέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή.

62′ Ο Κάππος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Καλλιακμάνης έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

81′ Έπειτα από την 30αρα μπαλιά του Πουλουπάτη, ο Λυμπέρης κυνήγησε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε μες στην περιοχή, τσίμπησε λίγο την μπάλα και αυτή πήγε στα δίχτυα για το 2-1. Ωραίο γκολ για τον Λυμπέρη.

Συνθέσεις:

Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας (45′ Πουλουπάτης), Καρακάσης, Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λίλας, Πανόπουλος (88′ Μαράτος), Λαζανάς, Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης, Μπάκας (67΄ Ραμαντάνης).

ΑΠΣ Πάτραι (Φίλιππος Σχοινάς): Διαμαντόπουλος, Πόγκας, Τσάμης, Αθανασόπουλος, Σταθόπουλος (67′ Βάρρας), Σπανός, Νικολάι (67′ Βέρρας), Κάππος (81′ Σκιαδαρέσης), Χριστοδουλόπουλος, Κριμπάς, Μούζος (88′ Ρήγας).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου