«Καθάρισε» στην επανάληψη ο Αστέρας Τσουκαλεϊκων

Αστέρας Τσουκαλεϊκων-Αχαϊός Σαραβαλίου 3-0 (48΄, 67΄ Σολωμός, 59΄ Κότσα)

Διαιτητής : Πετρόπουλος

Τεράστια νίκη που τον ανεβάζει στους 27 βαθμούς και τον κρατάει στην 5η θέση, σημείωσε ο Αστέρας Τσουκαλεϊκων επί του Αχαϊού Σαραβαλίου, για τον οποίο τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα εν όψει των μπαράζ, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να έχουν και την ουσία και να φτάσουν στο τέλος σε μια δίκαιη νίκη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

4’ Πάσα του Μπακλέση στον επερχόμενο από τα δεξιά Γκλαβά, το αριστερό σουτ που επιχειρεί περνάει δίπλα από το δεξί γάμα του Σγούρα.

8’ Νέο πλασέ του Μπακλέση μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Σγούρας.

9’ Κάθετη μπαλιά του Μπακλέση στον Πρίφτη, ο τελευταίος βγαίνει τετ α τετ απέναντι από τον Σγούρα, επωφελείται από τις κόντρες αλλά δεν μπορεί να πλασάρει στην κενή εστία και να ανοίξει το σκορ.

13’ Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα, με το σουτ του Παρασκεύα να μπλοκάρει εύκολα ο Μπαμπέκος.

15’ Αδύναμο σούτ του Α.Ζ. Σωτηρόπουλου, η μπάλα περνάει αργά διπλά από το αριστερό δοκάρι του Σγούρα.

17’ Σούτ μέσα από την περιοχή και αριστερά του Κράγια, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπέκου.

19’ Μακρινό σουτ του Κοτσίνη, η μπάλα φεύγει πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αχαϊού.

22’ Εκτέλεση φάουλ με τον Κότσα, ο Μπαμπέκος θα μπλοκάρει την μπάλα.

28’ Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπακλέση να βρίσκεται απέναντι στον Σγούρα αλλά να πλασάρει επάνω στην αγκαλιά του πορτιέρο του Αστέρα.

40’ Εξαιρετικό φάουλ του Σακελλαρίου από τα αριστερά, ο Σγούρας θα διώξει με τις γροθιές σε κόρνερ.

43’ Φάουλ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους με τον Κότσα, ο Τογανζτής θα βρεί την μπάλα αλλά αυτή θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μπαμπέκου.

44’ Ολιγωρία στην άμυνα του Αχαϊού, ο Μπαμπέκος προλαβαίνει με τα πόδια τον Κότσα πριν ο τελευταίος γίνει απειλητικός.

45’ Τελευταία καλή στιγμή για το α’ μέρος, με την σέντρα του Κράγια και το πλασέ του Κότσα που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαμπέκου.

48’ Γκοοολλλ για τους γηπεδούχους, όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Σολωμός υποδέχθηκε μέσα στην περιοχή του Αχαϊού την μπάλα και από πλάγια θέση με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου.

50’ Καλό φάουλ με τον Κότσα από τα αριστερά, ο Κοτσίνης θα πλασάρει αλλά ο Μπαμπέκος θα μπλοκάρει σταθερά.

53’ Τραγικό λάθος του Σγούρα σε διώξιμο μέσα στην περιοχή του, αλλά η κόντρα στο σώμα του Μπακλέση θα φύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του και ο Αστέρας θα γλιτώσει την ισοφάριση.

59’ Γκοοολλλ Λάθος στο κέντρο για τους φιλοξενούμενους, ο Αστέρας θα βγει στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Κότσα, ο οποίος απέναντι από τον Μπαμπέκο με πλασαριστό σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

63’ Κόρνερ για τον Αστέρα από τα αριστερά, η κεφαλιά του Κολαίτη θα περάσει λίγο άουτ.

67’ Σούτ έξω από την περιοχή του Κοτσίνη, ο Μπαμπέκος θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει σε κόρνερ.

68’ Γκοοολλλ Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Σολωμός θα βρεθεί ολομόναχος στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων και με κεφαλιά θα ανεβάσει το σκορ στο 3-0

73’ Σέντρα του Σακελλαρίου από τα δεξιά, απευθείας άστοχο βολέ του Γκλαβά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Σγούρας, Τζάφα, Κράγια (53΄ Θωμάς), Κολαίτης, Β. Τογαντζής, Τζώλλας (83΄ Καρμαλής), Σολωμός, Κ. Παπαγιαννόπουλος, Παρασκευάς (79΄Ν. Τογαντζής), Κότσα, Κοτσίνης. 

AXAIOΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Μπαμπέκος, Ε. Νικολόπουλος, Νάνος, Σακελλαρίου, Γκλαβάς, Α. Σωτηρόπουλος (62΄ Θεοδωρόπουλος), Ρ. Νικολόπουλος, Α. Σωτηρόπουλος (62΄ Δημόπουλος), Πρίφτης, Μπακλέσης (62΄ Καφεντζής), Χαϊκάλης (54΄ Η. Σωτηρόπουλος).