«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Μιντιλογλίου

Με νίκη ξεκίνησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αστέρας Μιντιλογλίου, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 κόντρα στον Αχαϊκό.

Για τον Αστέρα Μιντιλογλίου και τα δύο τέρματα ήρθαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια στο 70′ ο Νίκος Μπαλασόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο αδερφός του Βαλάντης Μπαλασόπουλος στο 85′.

Αξίζει να αναφερθεί πως για τον Αστέρα Μιντιλογλίου ο coach Μπανταδάκης παράταξε μια άκρως νεανική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο καθώς από τους 11 ποδοσφαιριστές οι 6 ήταν στην ηλικία κάτω των 19 ετών ενώ οι 3 ήταν 16-17 χρονών. Δείχνοντας πως στον Αστέρα γίνεται μία άκρως εξαιρετική δουλειά και πως η ομάδα στηρίζει την ακαδημία της και προωθεί τα νεαρά παιδιά.

Μεσοβδόμαδα και οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον 1ο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών. Για την ακρίβεια ο Αστέρας θα αγωνιστεί εντός έδρας με την Γαλήνη, ενώ ο Αχαϊκός θα αντιμετωπίσει την Αργυρά.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Άγγελος Μπανταδάκης): Τζούρας, Λιβέρης (75’Κωστόπουλος), Παρασκευόπουλος, Αγκαράι, Μαυροκέφαλος, Χόρτης, Καραπίτσος, Φωτάκιας (63’Φ.Πλέγας), Β. Μπαλασόπουλος (86’Συρμής), Ν. Μπαλασόπουλος, Π. Πλέγας (86’Απατάγγελος).

ΑΧΑΪΚΟΣ (Χρήστος Γκρέκας): Μπεκιάρης, Νικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γούλας, Κανελλόπουλος, Έξαρχος, Μπαρλάς, Τζουραμάνης, Ψαρράς, Σκούρτας, Βαρβιτσιώτης.

Eπιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς