“Καθάρισε” στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Πατρών

Έχοντας υψηλό στόχο την φετινή σεζόν η Αναγέννηση Πατρών, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν θέσει υψηλά τον φετινό πήχη για την άνοδο στην Α΄Κατηγορία.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Χρήστου Δελδήμου τα πάει εξαιρετικά, καθώς στην Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση επικράτησε του Πείρου Ισώματος με 3-0 με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο οι κλασσικές ευκαιρίες ήταν από πλευράς γηπεδούχων. Αρχικά στο 32′ ο Κωστογιαννόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ξυπολιά. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φραντζή να απειλήσει, αλλά το τετ α τετ του το εξουδετέρωσε και πάλι ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Τελευταία καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε και αυτή στην Αναγέννηση όταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Φραντζής έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια εισήλθε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει εν συνεχεία ο Παντιώρας έβγαλε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Φραντζή κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πείρος μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο είχε τα ηνία της αναμέτρησης αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια με αποτελέσματα να απειλήσει από μακριά με δύο σουτ του Κωτσόπουλου στο 54′ και του Κουλογιάννη στο 62′ στο οποίο το πρώτο το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, ενώ το σουτ του Κουλογιάννη βρήκε στο δοκάρι και εν συνεχεία άουτ.

Για να έρθουμε στο 65′ και μετά όπου η Αναγέννηση ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε δύο λεπτά αργότερα να ανοίξει το σκορ με τον Γκοτσόπουλο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 72′ ο Αλποχωρίτης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Αντωνόπουλο με τον Διαιτητή κ.Ανδριανό να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αλποχωρίτης με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός της Αναγέννησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πείρος έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος αλλά το πλασέ του Κωτσόπουλου εξουδετερώθηκε από τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Τέλος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 93′ ο Ορφανίδης έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Γκοτσόπουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 (2ο προσωπικό τέρμα) και χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Χ.Δελδήμου.

Την προσεχή Τετάρτη και συγκεκριμένα στις 16 Νοεμβρίου και οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών. Η Αναγέννηση Πατρών ως τυπικά φιλοξενούμενη στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων θα αντιμετωπίσει τον Πυρσό (Γ΄ κατηγορία).

Ο Πείρος ως τυπικά γηπεδούχος (κοινή έδρα) στο γήπεδο της Χαλανδρίτσας θα αντιμετωπίσει το Σταροχώρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ανδριανού και των βοηθών του.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Πατρών (Χ. Δελδήμος): Καραμπούλας, Ρόδης, Κ. Διαμαντόπουλος (86′ Κοτσανόπουλος), Γεράρδης , Ξυπολιάς, Ρόντος (46′ Καραχάλιος), Αλποχωρίτης (74′ Ωρολογάς), Παντιώρας (60′ Γκοτσόπουλος), Φραντζής, Ν.Διαμαντόπουλος (86′ Κατσιάδας), Ορφανίδης.

Πείρος Ισώματος (Δ.Καράγιωργας) : Κωστογιαννόπουλος, Χουρδούμης, Νικολάτος (8′ λ.τ. Χαραλαμπόπουλος), Παπαδάτος, Α.Παπαδιονυσίου, Αντωνόπουλος, Μουσχής (82′ Παπανδρέου), Βύνιας, Κωτσόπουλος, Κουλογιάννης, Γ. Παπανδρέου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς