Και ξανά προς τη Δόξα τραβά

Στην 1η θέση του Α΄ ομίλου της Β΄ Κατηγορίας βρίσκεται η Δόξα Νιφορεΐκων.

Το συγκρότημα του Άγγελου Κίκινα (φωτ. αρχείου) από την αρχή της φετινής χρονιάς έδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με αήττητο σερί, έχοντας σαν στόχο την άνοδο και τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας έπαιξε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος στο +8 από την δεύτερη θέση και τον Εθνικό Πατρών.

Η καλύτερη στιγμή της θεωρείται η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό Πατρών την 19η αγωνιστική με σκορ 2-1 η οποία νίκη ήρθε με ανατροπή και μια νίκη που έδωσε και αέρα 8 βαθμών από τη 2η θέση.

Παράλληλα οι «μαυραετοί» διαθέτουν αρκετά δυνατή έδρα, καθώς σε 10 εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν το ρεκόρ 8-1-1. Επίσης η ομάδα του Κίκινα έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 50 γκολ και την καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μόνο 12 τέρματα

Αξίζει να αναφερθεί ότι την φετινή χρονιά η Δόξα αρχικά χρησιμοποίησε ως έδρα το γήπεδο της Λακκόπετρας μέχρι και την 20η αγωνιστική, όπου η ομάδα αγωνίστηκε στο γήπεδο των Νιφορεΐκων καθώς οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και μάλιστα στο νέο γήπεδο της ομάδας ξεκίνησε με το δεξί καθώς κέρδισε τα Καμίνια με σκορ 5-0.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας με 10 τέρματα είναι οι Ραυτακόπουλος και Χρυσανθόπουλος, ενώ τους ακολουθεί με 9 τέρματα ο Ρηγόπουλος και με 6 γκολ ο Ανδρικόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς