Και το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της Φωκίδας στο PS4

Η ΕΠΣ Φωκίδας σε συνεργασία με την Αθλητική Ιστοσελίδα της Αχαΐας  www.patragoal.gr δημιουργεί το Option File Patch στο Playstation 4 για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Φωκίδας.

Μια ιδέα που το www.patragoal.gr πρωτοπόρα δημιούργησε πριν λίγους μήνες με το αντίστοιχο patch για την Αχαΐα και που ακολούθησε το παράδειγμα της η ΕΠΣ Φωκίδας.

Πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Φάνη Αγγέλου και του ΔΣ, η οποία θα δώσει με την σειρά της λίγη χαρά στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Φωκίδας, οι οποίοι και αυτοί στερήθηκαν το αγαπημένο τους άθλημα λόγω της πανδημίας του Covid-19

Το Option File για την Φωκίδα περιλαμβάνει 14 ομάδες της περιοχής που διαγωνίζονται σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup, με τις τρείς εμφανίσεις τους και τα πραγματικά ρόστερ ποδοσφαιριστών και προπονητών.

Οι ομάδες που περιλαμβάνει το Option File είναι οι εξής : Φωκικός, Απόλλων Ευπαλίου, Αστέρας Ιτέας, Ακαδημία Ιτέας, Αμφισσαϊκός, Τολοφώνα/Ερατεινή, Γλυφάδα Δωρίδας, Διαγόρας Πολυδρόσου, Ακαδημία 94, Ησαϊας Δεσφίνας, Αετός Λιδωρικίου, Ανδρούτσος Γραβιάς, Ολυμπιακός Κίρας, Απόλλων Δελφών

Το Option File σχεδίασε σε συνεργασία με την ΕΠΣ Φωκίδας και τον κ. Αγγέλου, o Κώστας Αγοράκης.

Εννοείται ότι για να εγκαταστήσετε το Option File θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το επίσημο PES 2021 Season Update για PS4.

Προτείνεται να διαγωνιστείτε στο επίπεδο «Super Star» ή «Θρύλος», όπου πραγματικά οι μάχες θα είναι δύσκολες και εντυπωσιακές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για τυχόν λάθη σε θέσεις ποδοσφαιριστών, υπάρχει η δυνατότητα της επεξεργασίας μέσα από το παιχνίδι, όπως και του «πειράγματος» των στατιστικών του κάθε ποδοσφαιριστή.

Το Option File μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link, ενώ ακολουθούν οι αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης επάνω στο ήδη υπάρχων PES 2021 Season Update που θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας.

LINK ΓΙΑ DOWNLOAD : https://www.mediafire.com/file/5n5tkmbd0ukcnf5/Fokida_PES_2021_Option_File.rar/file

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Κατεβάζουμε το αρχείο στο PC μας πατώντας στο κουμπί Download. Ανοίγουμε το αρχείο με το πρόγραμμα Winrar και πατάμε αποσυμπίεση. Θα διαπιστώσουμε θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με την ονομασία «Fokida PES 2021 Option File» και αν τον ανοίξουμε εκεί υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα WEPES, οι οδηγίες εγκατάστασης και το κουτί του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια θα χρειαστούμε ένα USB Flash, το οποίο πρώτα πρέπει να το έχουμε διαμορφώσει σε FAT32.

Για να διαμορφώσουμε ένα USB σε FAT32, πηγαίνουμε στον Υπολογιστή μας εκεί που έχουμε όλους τους σκληρούς μας δίσκους, βρίσκουμε το USB μας και πατάμε δεξί κλικ. Στην συνέχεια επιλέγουμε “Διαμόρφωση” και στο επόμενο παράθυρο το κουμπί εκκίνηση. Εκεί θα μας ενημερώσει ότι όλα τα αρχεία από το USB θα διαγραφούν κατά τη διαμόρφωση. Οπότε καλό είναι αν έχετε κάτι που θέλετε να το αποθηκεύσετε πρώτα κάπου αλλού. Έτσι μόλις πατήσετε “ΟΚ”, η διαμόρφωση ολοκληρώνεται.

Κάνουμε Copy τον φάκελο WEPES και Paste στο USB Flash.

Η δουλειά με τον υπολογιστή τελείωσε, τώρα συνεχίζουμε στο PS4.

1. Βάζουμε το USB στο PS4 και πηγαίνουμε στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ του παιχνιδιού.

2. Δομή Διοργάνωσης

3. Αριθμός ομάδων κλήρωσης

4. Στο «PAS League» ελέγχουμε ο αριθμός να δείχνει 14

5. Πατάμε δύο φορές το «Ο» για να πάμε πίσω στο κεντρικό μενού της επεξεργασίας και επιλέγουμε το Εισαγωγή/Εξαγωγή

6. Πάμε στο Εισαγωγή εικόνων

7. Εμφανίσεις (S) σε 1024Χ1024

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τις εμφανίσεις όλων των ομάδων (Συνολικά 56 εμφανίσεις)

Επιστρέφουμε στο εισαγωγή εικόνων και κάνουμε το ίδιο και με τα εξής υπόλοιπα:

8. Εμβλήματα ομάδων

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των εμβλημάτων (Συνολικά 14 εμβλήματα)

9. Εμβλήματα διοργανώσεων

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα 3 αρχεία των εμβλημάτων διοργανώσεων, ProtathlimaLogo , KypelloLogo  και SuperCupLogo (Συνολικά 3 εμβλήματα)

10. Φωτογραφία προπονητή

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των προπονητών (Συνολικά 10 αρχεία)

11. Στάδια

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των σταδίων (Συνολικά 8 Αρχεία)

12. Χορηγοί

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των χορηγών του πρωταθλήματος (Συνολικά 10 αρχεία)

13. Αφού τελειώσουμε με τις εικόνες, στο Εισαγωγή/Εξαγωγή επιλέγουμε την «Εισαγωγή Διοργάνωσης». Επιλέγουμε και τα τρία αρχεία ced (League, Κύπελλο, Supercup), πατάμε Μετάβαση στις Λεπτομερείς Ρυθμίσεις και ΟΚ

14. Επιστρέφουμε στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και πάμε στη «Διαχείριση δεδομένων»

15. Εισαγωγή/εξαγωγή

16. Πάμε στην εισαγωγή ομάδας

17. Εκεί επιλέγουμε όλες τις ομάδες (Συνολικά 14 αρχεία ted)

18. Πατάμε Μετάβαση στις Λεπτομερείς Ρυθμίσεις

19. Τικάρουμε τα 2 τελευταία και πατάμε ΟΚ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να τικάρουμε για να εμφανίζονται τα ρόστερ των ποδοσφαιριστών με τα στατιστικά τους)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1 : Αν θέλετε να παίξετε φιλικό παιχνίδι με τις ομάδες του ερασιτεχνικού, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την «ζωντανή ροή δεδομένων» με το R3, έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά τα ρόστερ των ομάδων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2 : Αν μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης δεν εμφανίζεται σωστά κάποιο έμβλημα ομάδας, κάνουμε την διαδικασία να το περάσουμε χειροκίνητα μέσα από την «Επεξεργασία ομάδας»

ΠΡΟΣΟΧΗ  : Αν έχετε βάλει και άλλα Patches ενδέχεται η διαδικασία εισαγωγής εικόνων να σταματήσει με μήνυμα ότι έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό εμφανίσεων, εικόνων προπονητών ή εικόνων γηπέδων. Για να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει να σβήσετε παλιές εμφανίσεις, εικόνες προπονητών ή εικόνες γηπέδων που δε σας ενδιαφέρουν από άλλα πρωταθλήματα και στη συνέχεια να επαναλάβετε το Import των ομάδων του Patch.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE_20210319121006